det var ett tag sedan....

Kanske kom livet emellan, jag har ingen aning.
man tror man har koll på allt och plötsligt är det mer än ett halvår senare och man inser att man inte har någon koll alls. Tröttsamt. Men kanske bra.
Ibland. Att man vaknar upp alltså. Jag har efter många om och men lyckats få ut en ny telefon, Har till och med byt fabrikat och det känns lite märkligt, men jag vänjer mig nog.
Nånting annat som jag vant mig vid är träning. minst fem gånger i veckan, oftast fler och ibland dubbla pass blir det löpning, styrketräning och simning, utöver de promenader och den träning som blir per automatik när man har hund. Inte för att jag är världens mest engagerade hundägare men jag försöker i alla fall.
En resa har det hunnits med också. Jag, Johan och några av killarna från mitt skiftlag drog till Budapest över valborg. Riktigt trevligt att få komma bort och riktigt fin stad. Vi har mest festa förstås, men även försökt titta lite på byggnader och så vidare. det är inte omöjligt att det blir en återresa dit så småningom.
Egentligen skulle jag vilja skriva så mycket mer och så mycket annat, men jag har inte riktigt blivit klar med tanken i mitt huvud ännu. det kommer väl. sen. man vet aldrig. eller så gör det inte det och det går väl bra det också. allt funkar. Nu ska jag först av allt försöka få med mig Johan till gymmet så vi kan bli smala och snygga lagom till sommaren (jo tjena, men det är en fin tanke i alla fall).
ikväll blir det hundträning eller en promenad medan min längre hälft ska se på fotboll med Patrik. Önskar lite att jag kunde se tjusningen i sport på TV (som inte är hästsport då) men det går verkligen inte och det är nog en sån sak som vi aldrig kommer att kunna dela. Men det funkar ändå. han har sitt och jag har mitt. Så länge det inte går till överdrift så är det nog bara nyttigt.
Gymmet va det ja... kampen mot fetman... yay vad jag är taggad. Inte. Speciellt inte eftersom det här blir mitt andra pass idag, men vad gör man inte. fetman bekämpar inte sig själv tydligen.
typiskt.

RSS 2.0