på tisdag på torsdag

Jag har jobbat inatt. När man jobbar på nätterna hinner man fundera över en hel del som man kanskeinte skulel tänka på om man jobbade dagtid. Till exempel Johan i Banrprogrammet.

Ni vet vem jag menar? Johan och Pipen? Johan "på tisdag på torsdag"? kanske inte. Jag minns att jag själv som tunnis-sjuåring tittade på Johan och Pipen för hundra år sen. (nej okej kanske inte, men 20 då.)

Och bläddrar jag förbi barnprogrammen nu såhär tjugo år senare är han fortfarande kvar.
Vad är det som driver en människa till att prata med barn genom en TVruta och säga de mest puckade och infantila grejerna? Vad är det som driver en vuxen man (Johan Anderblad är född 1959) till att dag efter dag klura ut vems bajset är, prata med sin pipkanin och liknande saker? För att inte tala om hur många snorungar han träffat och fått prata med. Var är det som får honom att stanna kvar?

Okej, jag köper kanske att Johan och pipen kanske inte riktigt hör hemma i På Spåret eller Aktuellt, Barnprogrammen? Resten av livet? Seriöst killen! Jag menar, till och med Robert Gustafsson och Eva Funck har lämnat barnprogrammen (om än kanske inte så långt) bakom sig.

Men sen kom jag på vad det allr otäckaste är; Johan Anderblad........

.......åldras inte!!


Johan och Pipen typ 1990Johan typ 2010

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahaha, jag var så käääär i honom när jag var liten!

2011-03-22 @ 16:29:15
URL: http://fiaelise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0