oh my god jag är så jävla snygg och smal

Jag har torskat på en fjortisblogg. Igen. Jag tänker inte ge er länken. Jag skäms för mycket.

varje gång jag torskar på fjortisbloggar (det här är tyvärr inte första gången nej) så blir jag så fascinerad över hur exakt alla snorubgar ser exakt likadana ut. Vem lär dom att sminka sig? Vem lär dom att fixa håret (ja jag har sett videon som florerar på facebook, tack så mycket) och framför allt, vem trycker i dom all den här dyngan coh vem fan får dom att tro att bara för att de flashar tuttarna i tid och otid på nätet så är de kända?

och min stora fråga är då naturligtvis; är det möjligt för dem att gå och tugga tuggummi samtidigt? Hell, är det möjligt för dem att tugga tuggummi och ANDAS samtidigt??

en annan sak som alltid slår mig mitt i deras tuggummituggande är inte förfasandet om hur det ska gå för deras framtid när deras framtida chef har googlat och funnit en blogg med fyllehistorier/nakenshots och allmänt dravel? Nu kunde jag väl bry mig mindre med tanke på innehållet på den här sidan....

Men varför framhåller de sig själva som så jävla unika och så jävla smala och unika när strl 34 och 36 alltid är slut på klädhängarna i ungefär alla affärer? (hur jag vet det? fundera på det en stund)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0