det va den sommaren.

blev insulad på kontoret i fredags förmiddag "Du har inte sökt sommarjobbet?" sa VDn. (till saken hör att han på mig redan veckan innan och beordrade mig att söka. "Det är en order!" som han sa)
"nae" sa jag.... "alltså jag...."
"nu har du sökt det."

jahapp.

Var kanske inte jätteotippat att jag fick det också. Har åtta veckors bestämt schema i sommar och det känns faktiskt rätt okej. Jobbar jag så gör jag dessutom inte av med så mycket stålar (eller ja det vet vi ju inte, det finns ju fortfarande internet) Mjukstartar lite med fyra eftermiddagar innan jag går på ledigt över midsommarhelgen.

Annars händer inte så mycket. Letar nytt boende men det verkar ju vara lögn i helvete. Hundarna har fortfarande inte vaknat för dagen, de slöa kräken ;)

själv funderar jag på att göra en snabb insats i hemmet innan det är dags att åka till jobbet igen. vi får väl se.

well me these days, I just miss you....

.....it's the nights I go insaneÄlskade älskade hund, vad du fattas mig.....

en uppdatering

Tiden går och de säger att det blir lättare. Jag tycker bara det gör mer och mer ont.

Försöker fylla timmarna och har lyckats ganska bra, kommer få ut en kanonlön i juni för maj månads arbete. Har varit full like a kastrull på fest med Tessan och förra helgen var jag och Johan i Stockholm och såg Jerry Seinfeld i Globen. En riktigt bra kväll, skönt att komma hemifrån med rekorderlig hundvakt (synd bara att Johans hund kom på villovägar IGEN) och få sitta på en bekväm (nåja) stol och skratta ett par timmar.

Tatueringstiden i torsdags blev förstås avbokad och istället tillbringade jag några timmar i stolen igår. Det gör fortfarande ont som fan, sista halvtimmen var på ren viljestyrka. Idag är högerarmen dubbelt så stor som vänsterarmen. Har en tid till, sen är vi förhoppningsvis klara. Hoppas jag på. Ljuset i tunneln och så vidare.

Annars är det väl som det är. Häromdagen löste jag ett helt annat problem jag gått och retat mig på i över ett års tid. Önskar allt var lika enkelt.

tiden går och de säger att det blir lättare. Vi får väl se.


RSS 2.0