midsommar och förra helgen.

Jag vägrar ju av ren princip att "fira" midsommar så som de säger att midsommar ska firas. För det första är det larvigt upphypat och man säger att det ska bli så jävla kul och det slutar alltid med att nån blir för full, nån spyr, nån är otrogen och nån sitter och gråter. Till råga på allt är det midsommar och totalt jävla omöjligt att få tag på en taxi inom rimlig tid och har man riktigt otur är man på nåns jävla lantställe två timmar utanför stan och kan inte ta sig hem. Jag vägrar. Så vi samlades fyra tappra hjältar hemma i min tvåa, drack ett par öl, gick ner till hamnen och käkade och sen tillbaka till min lägenhet för mer öl. Spelade kort (!!!!) till midnatt ungefär, sen bestämde sig gästerna för att gå hem. Precis lagom och jag hade inte velat ha det på nåt annat sätt.


Förra helgen sen då.
Tog tjänstledigt i fredags, så torsdagkvällen tillbringades på Rökeriet med fantastisk mat (jag har väntat hela året....) och öl (jag har väntat hela året....)


Väckarklockan ringde vid 7 (sovmorgon för mig, som gått upp vid 5 hela veckan) och det var bara att masa sig upp.
Plockade in Ph i kombin och körde ut till Frankhyttan för att lämna honom hos mamma, där han skulle tillbringa helgen.  Väl hemma var det bara att parkera bilen, ta en cigg och så slänga sig in i den andra mazdan. Efter en snabbhandling av nödvändig proviant (frukost och dryck) var vi på väg. Göteborg here we come liksom.


Gick hyfsat smidigt att hitta till hotellet, tog en snabb dusch och ett par öl på rummet. Kom ner till Ullevi alldeles för tidigt in my humble opinion, men vad gör man. Träffade på de andra knäppisarna och jag skulle ljuga om jag sa att det inte var kul att se dem. Alla var där, liksom.


Första förbandet sög och det vägrade jag att ens titta på. Andra förbandet var Sabaton och jag verkar vara ensam i världen om att tycka att de är skapligt mediokra. Det tyckte tyvärr inte mina medresenärer så jag fick stå och lyssna på deras låt flera gånger om (jag antar att de gjort flera, men alla låter ju likadant ;))


Mer väntan. Och nu skulle det hända. MAIDEN äntrade scenen och det var ju liksom därför vi var där. De gjorde en riktigt bra spelning, och Maiden är ju alltid Maiden, men måste erkänna att de var bättre -08.
Anyway så var det bara att pallra sig ut från Ullevi och försöka ta sig in till stan igen. Vi enades rätt snart om att efterfest var uteslutet (4xryggont) så vi tog en snabb taxi tillbaka till hotellet.


Lördagen tillbringades på Liseberg. Efter att jag fått världens mest välbehövliga ryggmassage på hotellet tog vi båten över.


Johan spanade in atmosfear direkt när vi kom och jag som hela tiden vägrat kom på mig själv med att säga "kom då!"
Helst plötsligt (nåja, 30minuter kö senare) befann vi oss på 80 meters höjd och jag pekade och tittade och var full av fascination. Johan mumlade mest när jag försöket få honom att titta på saker. POFF så släppte fästet och vi for raka vägen ner igen. SÅ jävla coolt!!!!


Raka vägen till ny kö. 45 minuter för att åka Balder och jag hatade varje sekund av det. Både kön och åkturen. Passerade ett centerlotteri på vägen och Johan tittade längtansfullt på en av stjärnvinsterna. "Jag fixar en sån åt dig sen" lovade jag.
Fortsatte med spökhuset och jag har varit där flera gånger och jag är dessutom vuxen och borde inte vara rädd men jag skriker som fan varenda gång. Pinsamt.
Sen flumride och kållorado. Dyblöta efter flumride och det blev inte bättre efter den sistnämnde, tog vi oss till Burger King för mat.
Passade på att spela hem en Centerstjärnvinst, för att glädja min bättre hälft.


Jag och Erik fick en välförtjänt paus medan våra respektive åkte HangHigh och den andar som jag glömt namnet på.
Spelade bort en femhundring till men vann inget exceptionellt (Erik hade ju vunnit alla stjärnvinster redan ;))
Avslutade kvällen på en bakgata med öl och skitsnack en stund.
Taxi hem till hotellet.
Söndagen började med en snabb utcheckning från hotellet, peta in alla prylar (bla 12,5 kilo godis) i Mazdan och så in till stan. Gick en sväng, pratade med trebutiken eftersom min nya fina telefon vägrade bete sig som folk och sen kollade vi in lite kläder. Erik köpte halva Shockbutiken och Johan hittade världens snyggaste luvtröja.


Nöjda och glada satte vi oss i bilen och började den långa resan hem.
Trötta som djur kom vi hem på kvällen, spreds fö vinden och jag drog till Frankhyttan för att hämta Ph.


Blev en lugn kväll framför TVn hemma hos Johan för att se Big Four. Önskar nästan att jag varit kvar, men inser att min rygg och mina fötter inte klarat det. Sittplats nästa gång, ni får säga vad ni vill ;)
Hursomhelst var det en riktigt bra helg och tack alla som gjorde den så bra.


Framför allt Johan.
Jag älskar dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0