framsteg!

I onsdags tog vi med hundarna till Brandholmen. Väl där träffade vi på Helena och hennes whippetar. Otto och Sigge fann varandra direkt, ÄNTLIGEN hittade han nån att brottas med. Sen fortsatte det med idel kapplöpning och hör och häpna, pinnkastning!

Till och med Jack, aka Lord Surmupp hakade på och lekte lite och inte ett enda morrande eller sur min från nån av hundarna, härligt!

Idag blev det en repris, fast då var det bara vi fem. Jack gjorde lite lekinviter åt Sigge mellan kapplöpningarna och pinnhämtningen. Så skönt att kunna sitta i solen och titta på tre glada och avslappnade hundar som leker, tuggar pinnar eller rullar sig. Inte ett morrande eller spänt ögonblick! Så skönt att de sköter sig själva och man slipper vara med och vakta och skälla på dom hela tiden. Det är ju så det ska vara, jag kan kasta en pinne åt en hund och sen är det en helt annan hund som tar den utan att det blir bråk. och Johan kan busa med en hund utan att nån måste komma dit och leka polis (och med "nån" i båda de här fallen menar jag Jack)

Hann en och en halv timme i solen och nu sover hundarna som spädgrisar och jag är inte tokstöddig heller om jag ska vara helt ärlig.

ikväll blir det öl och --------!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0