käften!

Igår åkte jag till jobbet, som avtalat vid 10. Blev hemskickad en timme (och ungefär trehundra ziljoner flaskor (=inventering) senare) med önskemålet att återkomma till nattpasset och inte mig emot. Sov bort typ hela dagen och återvände till jobbet vid 22.30, faktiskt något piggare. Natten avlöpte som den skulle, hem kom jag och så direkt till tandläkaren. Två hål borrade (tack för det Folktandvården Ekensberg *morr*) och ujag kom hem en tand och 5000 spänn fattigare. Vet ju vad jag kommer sakna mest av de två.....

NU ska jag vänta tills bedövningen har släppt, försjunka i lite egna funderingar (kaos, någon?) innan det är läggdags. Förhoppningsvis klarar jag av att sova idag igen. Men det smakar fan blod i munnen.

För övrigt är jag läskigt fascinerad över hur tandläkare kan vara så olika. Han jag går hos nu (tack för det förresten, du vet vem du är) är typ den enda tandläkare som inte petat mig hejvilt i munnen under mina högljudda protester samtidigt som han frågat "gör det här ont?" ja vadfan tror du när jag skriker och gråter? eller påpekat alla brister på mina gaddar. Tvärtom så var ingreppet idag det enda som han tyckte behövdes (inte för att det var så "bara", men ändå) och jag slapp veta några detaljer. Precis som det ska vara. Nästan så det överdrevs åt andra hållet istället. Han visste ju att jag är tandläkarrädd, men ändå.

Har spottat ut den första blodgenomdränkta kompressen och försöker undvika att bita mig för mycket i kinden - rätt lätt när man har en kompress att suga tag i visserligen - innan bedövningen släpper. Det här kan bli spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0