........and Cassie pulled the trigger

börjar seriöst ledsna på mitt huvud.

Har en återkommande dröm som jag inte förstår ett skit av.

Befinner mig i ett hus med flera flyglar. I ena flygeln står en dubbelsäng, i den andra mest lådor. I huset befinner sig människor jag känner mer eller mindre bra i verkliga livet. Jag har Jack med mig och han följer mig som en svans, precis som i verkliga livet.

I början var det bara en dröm av många, men för varje gång jag drömmer den kommer nya detaljer upp. Nya.....lik. Inatt klev jag över tre döda män i dubbelsängen, män jag aldrig sett förut. Deras stirrande ögon har torkat ut, munnen halvöppen och kroppen stel. Jag kliver över och runt dem och försöker undvika deras armar. I huset finns också diverse djurungar. Nu pratar vi inte katter och hundar, utan exotiska djur. Inatt vallade jag en elefantbäbis och en lamaunge. De dör ju naturligtvis också och kastas in i rummet med de döda männen. Utanför är en stor park med diverse vattenhål och andra djur. Inatt såg jag minizebror (finns det ens?) och något som liknade hyenor, bland fåglar och gaseller.

Jack följer mig som en skugga coh jag är livrädd att förlora honom. Jag ser hur elefantungen och lamaungen långsamt dör och försöker förtvivlat att rädda dem, medan mina bekanta och nära vänner sitter och tittar slött och oförstående på mig från stora rummet. Det enda som händer är att de döda djuren förpassas in i flygeln med männen.

Av någon anledning  måste jag hela tiden kliva över sängen med männen, det går inte att gå runt, för rummet är fullt av lådor och jag måste bort till andra änden av det. Jag ser deras stirrande ögon, halvöpna munnar och intorkade saliv runt hakan.
Snubblar till på någons stela arm och känner plötsligt ett grepp runt vristen.

Kanske är han inte död....?

För varje natt fler döda män, för varje natt mer djur, för varje natt fler vänner i stora rummet. För varje natt mer djurungar. För varje natt en allt större ångest att förlora Jack.

Vem har en teori? Är trött på att vakna med ett ryck och vara sjöblöt av svett och ångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0