så exploderar världen....

....som den alltid gör.....

efter en minst sagt kaotisk vecka så packade vi in vårat lilla universum på turné. Silverpilen tog oss till Stockholm med hotellövernattning och ett varv på stan. Min bättre hälft hittade en ny favoritaffär och jag fick mat och vin.

Blev tidig nattning för oss efter en gemensam dusch - vi är ju miljökämpar after all. Meningen var att vi skulel glida ner till hotellbaren och se vad som erbjöds, älskling var sugen på öl, men jag fick somna i hans famn istället och andas in hans doft (den bästa som finns). Vaknade med hans andetag mot min nacke, pallrade oss ur sängen och ned till hotellfrukost. Upp till rummet igen och blev kvar tills vi vänligt blev ombedda att checka ut :P.

En sväng förbi Nyköping och ett snabbt klick på en dator senare var vi återigen påväg, söderut denna gången. Vinglade omkring en stund innan vi hittade ett hotellrum, checkade in, möblerade om rummet (hur tänker man när man ger ett rum med två sängar till ett uppenbarligen nyförälskat par?) snyggade till oss och gick ner på stan för att käka. Fick mat och öl och hade en allmänt bra kväll innan vi knallade tillbaka till hotellet och......sov.....

Vaknade utvilad men törstig i hans famn igen, hotellfrukost och älsklingen var på kändisjakt =). Tog ett varv på stan även här innan vi satte oss i bilen och åkte hem. Hämtade mina små som varit hos mamma på landet och handlade lite mat. Hem och käkade och...... kollade på film innan finaste skulle iväg på träning. Jag åkte hem till mina troll som inte brydde sig nämnvärt om att jag kom hem. Har fixat lite hemma och byggt en sak men mest har jag suttit här och skrutit om min fina kille.

Han som rör om alla mina värderingar, han som får mig att känna saker jag bara läst om.

Baby....

När jag är i din famn har jag allt....

Jag har ju dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0