lite för mycket action....

.....för en tisdagkväll.

Var på rockbaren igår och tog ett par öl med kompisarna. plötsligt säger nån att det ligger en medvetslös man och blöder på andra sidan gatan. Jag och Jonas rusade ut till honom och la honom i framstupa sidoläge och började prata med honom. I början var han helt väck, men efter 10-15 minuter började han klarna till, dock hade han ingen aning om vad som hänt och frågade oss flera gånger om vi sett nåt eller visste vad som hänt.

någon som hade sett händelsen sprang efter killen som slagit och ahn kom tillbaka efter ett atg coh satt och pratade med oss. När vi frågade vad fan det var för fel på honom som slår en oskyldig man på det sättet sa han bara att han gjort det "av en anledning" men vad det var för anledning kunde han inte svara på. Sen knallade han iväg mot stadshuset.

Vi satt hursomhelst kvar med den blödande mannen tills ambulansen kom och pratade lite med förarna. Tydligen skulle det komma en patrull och förhöra oss sen. och vi väntade och väntade

Jonas ringde polisen till slut och de dök upp strax efter 23, dvs en timme efter misshandeln. Vi fick lämna uppgifter och berätta vad vi visste, vilket inte var så mycket eftersom ingen av oss sett misshandeln, utan bara varit först på plats så att säga.
De hade tydlígen gripit en kille nere på stan och verkade helt säkra på att det var rätt person, redan innan vi ens sagt nåt.

återstår att se om vi blir kallade till något mer förhör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0