finaste

Igår rasade min dator. Tjoff så hängde sig skiten och gick inte att starta om. Kul.
Nu råkar jag vara nära bekant med en it-tekniker och alla vet ju att när datorn rasar är det den lokale it-teknikern man ska ringa, så jag gjorde det och han kom ju naturligtvis på studs och bara fixade skiten. Nu var det ju inte speciellt svårt eftersom det bara var att peta i en kabel egentligen, men ändå. (jag skulle vilja säga att jag petat ur den själv bara för att få lura dit honom men så var det faktiskt inte.....) Som en bonus fick jag nytt operativsystem och nu funkar riktiga msn messenger och jag slipper låtsas-msn!!! cred till den lokale it-teknikern!***VARNING!!! Här kommer det snart en massa slisk, vill du fortsätta vara bitter och gnällig,läs ej. ***
Jag fattar inte vad han gör med mig. Bara genom att stanna upp och se på mig får han det sista av mina murar att falla (och det är välbyggda murar, ingen har tagit sig igenom på flera år)
Hans famn är som gjord för att krypa upp och somna i och dessutom den bästa jag någonsin legat i, hans läppar passar perfekt mot mina och jag älskar det.

Jag älskar honom.

Bara en sån sak som att ett missförstånd kan bli till världens bästa natt och nu sitter han sömnvinglig på jobbet bara för min skull.

Två själar och en tanke är nog bara förnamnet, och nu har jag tappat räkningen på alla gånger vi sagt samma sak, avslutat varandras meningar eller funderar på samma saker.

Du är min vackraste ängel och min perfekta hälft, du är min förlorade pusselbit, min pingvin eller min lobster, om man så vill. 

Det vi har är inte ens perfektion, det kan inte ens vara tillräckligt att säga att du kompletterar mig. Det skulle aldrig vara nog för det du gör. När jag är med dig är jag starkare, snabbare, bättre, roligare och vackrare än någonsin innan. När jag är med dig är jag allt det som jag trodde att jag inte kunde vara. Nej älskling, du kompletterar mig inte någonstans, vi är alldeles för lika för det.Du gör mig hel........ 


*****************Nu är slisket klart**********************


Idag verkar det vara regn, och jag som tänkt mig en långpromenad med de små. Synd, då får jag helt enkelt hålla mig inne med min ps3a. ;)

Kommentarer
Postat av: Johan

Du är det finaste som någonsin gått i ett par skor älskling! Du är syret i mina lungor, värmen i mitt blod, och ljuset i min tillvaro!Som jag älskar dig!

2010-10-19 @ 12:23:26
Postat av: Sofia

Åååh, how I love you! <3

2010-10-20 @ 15:30:27
URL: http://fiaelise.blogg.se/
Postat av: Linn

Underbart!

2010-10-22 @ 19:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0