tröttsamt

just nu kan jag nog inte ens sätta ord på gårdagen, så sjukt ledsen, besviken och upprörd. Lite av allt jag känner i alla fall. resten av alla känslor finns det nog inte ord på. Inte idag i alla fall.

Just nu vill jag nog inte ha med någon alls att göra över huvud taget, det har snurrat lite väl fort och jag vet inte ens vart jag är någonstans. Det här är inte kul, och det värsta är att på nåt sätt måste jag acceptera att det när som helst kan hända igen.

nog nu.


lite för mycket action....

.....för en tisdagkväll.

Var på rockbaren igår och tog ett par öl med kompisarna. plötsligt säger nån att det ligger en medvetslös man och blöder på andra sidan gatan. Jag och Jonas rusade ut till honom och la honom i framstupa sidoläge och började prata med honom. I början var han helt väck, men efter 10-15 minuter började han klarna till, dock hade han ingen aning om vad som hänt och frågade oss flera gånger om vi sett nåt eller visste vad som hänt.

någon som hade sett händelsen sprang efter killen som slagit och ahn kom tillbaka efter ett atg coh satt och pratade med oss. När vi frågade vad fan det var för fel på honom som slår en oskyldig man på det sättet sa han bara att han gjort det "av en anledning" men vad det var för anledning kunde han inte svara på. Sen knallade han iväg mot stadshuset.

Vi satt hursomhelst kvar med den blödande mannen tills ambulansen kom och pratade lite med förarna. Tydligen skulle det komma en patrull och förhöra oss sen. och vi väntade och väntade

Jonas ringde polisen till slut och de dök upp strax efter 23, dvs en timme efter misshandeln. Vi fick lämna uppgifter och berätta vad vi visste, vilket inte var så mycket eftersom ingen av oss sett misshandeln, utan bara varit först på plats så att säga.
De hade tydlígen gripit en kille nere på stan och verkade helt säkra på att det var rätt person, redan innan vi ens sagt nåt.

återstår att se om vi blir kallade till något mer förhör.

do you remember that I used to sing?


jag vet

att jag gjort en mängd misstag

men alla misstag jag har gjort

har lett mig till dig

mer skryt

min kille är fan världens bästa.

Idag slutade jag jobba vid strax efter 7 (imorse that is). älsklingspojken hade ställt inte mindre än tre alarm för att komma hit och hålla mig sällskap vid frukost och sömn. Klockan är strax över 20 och han åkte nyss hem. Vi gick upp för en halvtimme sedan.

Han är det finaste jag vet.

och som jag älskar honom.

finaste

Igår rasade min dator. Tjoff så hängde sig skiten och gick inte att starta om. Kul.
Nu råkar jag vara nära bekant med en it-tekniker och alla vet ju att när datorn rasar är det den lokale it-teknikern man ska ringa, så jag gjorde det och han kom ju naturligtvis på studs och bara fixade skiten. Nu var det ju inte speciellt svårt eftersom det bara var att peta i en kabel egentligen, men ändå. (jag skulle vilja säga att jag petat ur den själv bara för att få lura dit honom men så var det faktiskt inte.....) Som en bonus fick jag nytt operativsystem och nu funkar riktiga msn messenger och jag slipper låtsas-msn!!! cred till den lokale it-teknikern!***VARNING!!! Här kommer det snart en massa slisk, vill du fortsätta vara bitter och gnällig,läs ej. ***
Jag fattar inte vad han gör med mig. Bara genom att stanna upp och se på mig får han det sista av mina murar att falla (och det är välbyggda murar, ingen har tagit sig igenom på flera år)
Hans famn är som gjord för att krypa upp och somna i och dessutom den bästa jag någonsin legat i, hans läppar passar perfekt mot mina och jag älskar det.

Jag älskar honom.

Bara en sån sak som att ett missförstånd kan bli till världens bästa natt och nu sitter han sömnvinglig på jobbet bara för min skull.

Två själar och en tanke är nog bara förnamnet, och nu har jag tappat räkningen på alla gånger vi sagt samma sak, avslutat varandras meningar eller funderar på samma saker.

Du är min vackraste ängel och min perfekta hälft, du är min förlorade pusselbit, min pingvin eller min lobster, om man så vill. 

Det vi har är inte ens perfektion, det kan inte ens vara tillräckligt att säga att du kompletterar mig. Det skulle aldrig vara nog för det du gör. När jag är med dig är jag starkare, snabbare, bättre, roligare och vackrare än någonsin innan. När jag är med dig är jag allt det som jag trodde att jag inte kunde vara. Nej älskling, du kompletterar mig inte någonstans, vi är alldeles för lika för det.Du gör mig hel........ 


*****************Nu är slisket klart**********************


Idag verkar det vara regn, och jag som tänkt mig en långpromenad med de små. Synd, då får jag helt enkelt hålla mig inne med min ps3a. ;)

så exploderar världen....

....som den alltid gör.....

efter en minst sagt kaotisk vecka så packade vi in vårat lilla universum på turné. Silverpilen tog oss till Stockholm med hotellövernattning och ett varv på stan. Min bättre hälft hittade en ny favoritaffär och jag fick mat och vin.

Blev tidig nattning för oss efter en gemensam dusch - vi är ju miljökämpar after all. Meningen var att vi skulel glida ner till hotellbaren och se vad som erbjöds, älskling var sugen på öl, men jag fick somna i hans famn istället och andas in hans doft (den bästa som finns). Vaknade med hans andetag mot min nacke, pallrade oss ur sängen och ned till hotellfrukost. Upp till rummet igen och blev kvar tills vi vänligt blev ombedda att checka ut :P.

En sväng förbi Nyköping och ett snabbt klick på en dator senare var vi återigen påväg, söderut denna gången. Vinglade omkring en stund innan vi hittade ett hotellrum, checkade in, möblerade om rummet (hur tänker man när man ger ett rum med två sängar till ett uppenbarligen nyförälskat par?) snyggade till oss och gick ner på stan för att käka. Fick mat och öl och hade en allmänt bra kväll innan vi knallade tillbaka till hotellet och......sov.....

Vaknade utvilad men törstig i hans famn igen, hotellfrukost och älsklingen var på kändisjakt =). Tog ett varv på stan även här innan vi satte oss i bilen och åkte hem. Hämtade mina små som varit hos mamma på landet och handlade lite mat. Hem och käkade och...... kollade på film innan finaste skulle iväg på träning. Jag åkte hem till mina troll som inte brydde sig nämnvärt om att jag kom hem. Har fixat lite hemma och byggt en sak men mest har jag suttit här och skrutit om min fina kille.

Han som rör om alla mina värderingar, han som får mig att känna saker jag bara läst om.

Baby....

När jag är i din famn har jag allt....

Jag har ju dig.

RSS 2.0