långhelg....

jobbade torsdag natt och kunde ju som vanligt inte somna på fredag morgon. tröttsamt.
blev hursomhelst öl i fredags kväll och jag och Johan var ute en sväng på krogen. eller ptja.... insåg varför vi inte går ut på fredagar längre. Knattedisco både på birgers och tellus. rätt bortkastat men det var hursomhelst kul att få komma ut och titta på folk.

Lördagen blev ju som den blev. Fullt fylleslag med mina favoritkillar. Erik tog med sig Jäger och där nånstans blev det ju kört. Hade fått en headsup på att det var krogrunda på gång och ville inte ha samma diskussion som jag haft ungefär fyratusen gånger tidigare, speciellt inte på fyllan. Blev hemmafest med killarna som sagt och det var nog lika bra det. Fulla som ägg blev vi alla tre och jag mådde apa hela söndagen, men slapp åtminstone hög volym och bensindoft. önskar bara att en del saker var på annat sätt......

blev hursomhelst kramas en stund och så tacos på söndagen, mycket välbehövligt för någon som var bakfull som aldrig förr. Somnade i Johans knä vid halvsextiden på kvällen och sov mer eller mindre konstant till 7 på morgonen då jag blev hemskjutsad.

nu är jag precis hemkommen från lunch, ska föröska väcka mina trötta hundar och ta ut dem innan jag sover en stund igen. Inatt är det ju jobb igen.... suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0