liten....

ibland
vill jag bara
komma krypande
och be dig
älska mig
en stund


ensammast i världen

det vet man att man är när ingen är online varken på msn eller facebookchatten.

då kan man lika gärna gå och lägga sig igen.

meningsfull dag.

igår slutade jag 7.15 på morgonen kom hem och kunde som vanligt inte somna. Fick visst ett ombud från mitt försäkrningsbolag levererat till mig strax innan lunch, det var mysigt.

Lyckades i alla fall somna strax efter 12, vaknade igen vid 16.30, på uruselt humör, lika bra att somna om igen då. Sov till 3 inatt, var upp en stund och konstaterade att jag nog kan sova ett par timmar till och vaknade nu vid 7-tiden på morgonen. Det är skönt att sova.


långhelg....

jobbade torsdag natt och kunde ju som vanligt inte somna på fredag morgon. tröttsamt.
blev hursomhelst öl i fredags kväll och jag och Johan var ute en sväng på krogen. eller ptja.... insåg varför vi inte går ut på fredagar längre. Knattedisco både på birgers och tellus. rätt bortkastat men det var hursomhelst kul att få komma ut och titta på folk.

Lördagen blev ju som den blev. Fullt fylleslag med mina favoritkillar. Erik tog med sig Jäger och där nånstans blev det ju kört. Hade fått en headsup på att det var krogrunda på gång och ville inte ha samma diskussion som jag haft ungefär fyratusen gånger tidigare, speciellt inte på fyllan. Blev hemmafest med killarna som sagt och det var nog lika bra det. Fulla som ägg blev vi alla tre och jag mådde apa hela söndagen, men slapp åtminstone hög volym och bensindoft. önskar bara att en del saker var på annat sätt......

blev hursomhelst kramas en stund och så tacos på söndagen, mycket välbehövligt för någon som var bakfull som aldrig förr. Somnade i Johans knä vid halvsextiden på kvällen och sov mer eller mindre konstant till 7 på morgonen då jag blev hemskjutsad.

nu är jag precis hemkommen från lunch, ska föröska väcka mina trötta hundar och ta ut dem innan jag sover en stund igen. Inatt är det ju jobb igen.... suck.

nyvaken

precis vaknat och klivit ur sängen. önskar jag slapp

önskar också att jag sluppit jobba på nätterna så jag kunde vara vaken och slippa sova bort hela dagarna, men vad gör man......

eller jo, man sladdar in på ams.se och konstaterar att man inte är raketforskare. idag heller. yay


"han är en player"
alltså seriöst, vem fan använder uttrycket player om man gått ut högstadiet?

och vad betyder det? jag har aldrig riktigt förstått. betyder det att man leker med folks känslor kanske? att man utlovar saker som inte kommer att hända? att man velar fram och tillbaka? att man lämnar horder med krossade hjärtan efter sig?

alltså snälla kan nån förklara vad det betyder för jag tror att jag har blivit lurad satan härborta?eller så är det inte jag som är körd.

det kan ju vara så att det är jag som kör.

vroom


sliten

kan inte nån börja ge mig pengar för att göra saker på dagarna istället?


skitkropp

ont i magen

ont i ryggen

ont i axlarna

trött på en kropp som kräver saker jag inte har hemma (och inte orkar köpa)

brösten tunga och ömma

hängig och trött

irriterad och less

knät trasigt. igen

man kan ju tycka att med ett sånt urkasst psyke så borde kroppen åtminstone funka hjälpligt.

nähädå


bobble bobble

blev bubbel och bastu hos andreas igår.
fortsatte en stund hemma hos honom efteråt innan jag och snoddas bestämde oss för att gå hem när de andra gick på krogen.
drog igång en film och tittade inte på den innan vi gick och la oss.

hade faktiskt en helt okej kväll.

och inatt är det dags att börja jobba igen. suck.

RSS 2.0