vaaaaaaaaaaaarmt.

Stod ute på gårdsplanen igår morse och velade ett tag. Ska jag slänga på hästkrakarna täcken eller ska jag låta bli? Beslutade mig för att vänta rix fms (inte så tillförlitliga) väderleksrapport vid 7.35. enligt den skulle det bli "sol och växlande molnighet, runt 20grader varmt". Det avgjorde saken och kräken fick gå nakna.

Var man ju rätt nöjd med under dagen sen, jävulen vilken dag!! Tokvarmt är bara förnamnet!! Putte ringde å tvingade ner mig å Phix till hamnpromenaden för att försöka leka med stor schäferhane. Schäfern morrade åt Phix och sen ville inte Phoenix leka mer med honom. Min hund är rätt larvig. Blev en sallad och en cola på cafékrogen med hundar, patrik och Malin. Jättetrevligt var det. Dock upptäckte jag när jag kom hem att jag fått snyggaste brännan ever!. Jag som tjatat om märken efter linnet kan ju hålla käften. Har märken efter linnet. Samt snygga märken efter bh-banden, ååååh så läckert det är!!

Passade på att uppvigla till spontanöl i hamnen på kvällen också. Förutom yours truly blev det Erik, Niclas, Johan och så träningsnarkomanerna som kom dit efter att vi andra hunnit käka respektive fyllna till. Var hursomhelst en riktigt trevlig kväll och det är ju alltid roligt när mina kära vänner får en chans att mobba mig. Jag måste verkligen sluta göra så konstiga saker!

Känsn dock i kroppen idag att det kanske blev en öl för mycket. Men vafan man lever bara två gånger. Spontanöl ftw!!


Kommentarer
Postat av: La banana

Vadå, brukar du göra konstiga saker?

2010-05-18 @ 18:40:17
Postat av: hml

inte jag väl?

2010-05-18 @ 19:57:55
Postat av: La banana

Nej, du måste mena nån annan...

2010-05-18 @ 20:45:57
Postat av: hml

jag som e så snäll och oskyldig. oskuldsfull, okysst, orörd och fullkomligt obesudlad?

2010-05-19 @ 00:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0