in between

Blev en helt okej helg trots allt.

Har pluggat som en dåre för att hinna klart med en inlämningsuppgift, men hann i tid och är rätt nöjd faktiskt. fattas väl bara att jag missat totalt nånstans och då är ju allt bara åt helvete. men men....

Fredagen blev det grillning och poker, jag minns inte ens hur det gick men jag tror inte jag blev rik. En del kändisar men mycket nytt folk och det gör mig trött i nacken av att behöva ha koll på så många nya. Är ju inte socialast i stan, som de flesta vet. Jag höll mig skapligt nykter och var hemma rätt tidigt. Sov som en stock hela natten. Var småseg på lördagmorgonen men kom iväg hyfsat skapligt. Kastade i mig två cheeseburgare i bilen på väg till Oxelösund, var solidarisk vän en stund och så ut på planen med Phånix, som visae sig från sin absolut sämsta sida. Kanske inte jättekonstigt, det var ett tag sedan vi tränade med ordentliga störningar. Fick i alla fall till några hyfsade moment och får väl vara nöjd med det. Blev flera timmar där och var inte hemma förrän på eftermiddagen. Kunde ligga i solen på balkongen en bra stund och har till och med fått färg. Styrde upp kvällens aktiviteter genom sms när jag ändå låg där.

Gav motvilligt upp solen runt halv sex, duschade och svidade om för att möta upp Nadja och promenera bort till Niclas. Efter ett tiotal meter insåg vi att ingen av oss orkade gå, så vi beställde en taxi istället. Snodde med oss en nyutfodrad Erik på vägen också och landade hemma hos Niclas tio minuter senare. FEEEST!! Kom en hel del skapligt skumt folk till den festen måste jag säga, och jag tror aldrig att jag hånskrattat så hårt åt någon som befinner sig i samma rum. Ja, jag är rätt elak. Uppenbarligen. Men jag tror att de andra som var där förstår rätt bra varför också.

Hamnade på krogen och det var ju helt okej tills fetludret började psyka mig och jag ville sparka ut tänderna på henne. Fick tydligen inte göra det så jag och Erik gick till nästa krog istället. Blev ju inte jättemycket bättre men ändå ett uppsving. Träffade Stoffe och det är ju alltid kul, blir ju inte så ofta så här års.
Ändå skapligt tidig hemgång, blev trött efter allt adrenalin.

Sov i princip hela söndagen, fanns inte mycket annat att göra och det är väl därför jag sitter vaken nu. Men om en halvtimme får jag dra till stallet och det känns rätt välbehövligt en dag som denna. Ska bli skönt att faktiskt få göra något fysiskt för en gångs skull.

Alltså, egentligen är det inte speciellt svårt. Alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0