ÄVENTYR

Min uppviglade öl kändes rätt bra i kroppen igår morse när jag släpade mig ur sängen och drog till stallet. hade sovit som en mycket liten sälunge (tryggast i stan) så jag mådde rätt skapligt ändå. Kom hem, segade en stund framför datorn tills Erik ringde och erbjöd lunch. ATT jag följde med. Efter lunch (Max fajitasallad, jo jag tackar jag!!) tog vi en tripp till Oxelösund via Oppeby där vi skrev ut lite bilder, bokade en tid till Erik medan jag stod bredvid och surade för att jag också ville. Kom in till stan, fixade pass till La Banana och tog en sväng till hamnen. Jag fick glass och blev tjock, mums. När vi satt där och pratade i solen säger han plötsligt "men vafan, vi drar hem till mig och skriver ut och så bokar vi tiden" Tjoff så var vi på väg till Oppeby igen. Utskrift klar och ner mot Okle igen. Men den här gången var det MIN tur!!! Hurra hurra happy day! Nu har jag nåt att se fram emot en stund.

Idag var jag trött som ett horhus när jag rullade ur sängen. Försov mig gjorde jag också. Crap. Hann undan Ekeby på rekordtid och sen full fart mot bilprovningen. Jag har sagt hela tiden att jag åker in och kollar vad dom säger så får vi se sen. Störtlöjligt. Är det förresten så att man varit där lite väl mycket när besiktningspersonalen känner igen både mig och bilen, vet ungefär hur länge jag haft den samt att den heter Christine?

Alla har sagt till mig att det är dags att skrota vraket nu. Christine visade sig dock från sin bästa sida och kom ut med två fel. Positionslykta (som roverjäveln förmodligen släckte precis innan vi åkte in) och ett bromsrör. Känns som att bilfan kan rulla ett tag till då.

Idag har jag sjukt mycket pluggande att göra, jag måste försöka hitta min lägenhet under all bråte som Någon Annan slängt runt här, men egentligen vill jag bara ligga i sängen och äta glass, för jag har ont i halsen.
Önskar bara att jag hade haft en fungerande DVD-spelare, men man kan inte få allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0