a mighty heart

Ibland är det enda man har gamla ord. Det enda man kan göra är att sätta ihop dem och hoppas att de kan ge någon ny mening.

I saw J today
and I broke his heart
I wanted us to live our lives apart


Och jag tackar Gud och alla änglar för det stora hjärtat du begåvats med. För vem annars skulle unna mig all lycka trots att jag går en annan väg än den du erbjöd. Jag skulle aldrig kunnat göra det. Men min själ är inte vacker som din. Mitt hjärta är inte varmt som ditt.  

I could hear the cries
behind the door
please, go away
you don’t want me no more
you don’t want me no more

Och det finns inget som värker så mycket i ett ihåligt tennbröst som dina tårar längs kinderna. Dina ord som river stora hål i min hud. Det kommer förmodligen aldrig att läka och inget jag säger kan göra det bättre.


Times have changed
I wonder what went wrong
with the love we had
that seemed to be so strong


Jag önskar att vi hade haft ett annat utgångsläge. Att vi fått en helt annan chans än den vi fick. En helt annan verklighet än den jag trodde att jag kunde skapa av fantasi och viljestyrka. Det visade sig att den riktiga verkligheten var verkligare än min fantasi och att jag inte är så stark som jag tror.


I might have sensed the pleasure
while I caused him pain
Sometimes love is like
a burning flame
like a burning flame


Ingen som har sett oss tillsammans kan ha undgått att se hur jag känner för dig, hur mycket jag bryr mig om dig, hur mycket jag tycker om dig. Min allra finaste, min själsfrände...... min underbara ängel och perfekta hälft.....

And I know why I was blind to see
sense the lies I was trying to be
Another time, it will not return
to the life trying to be
another meOch inget värker mer än vetskapen om allt jag utsatt dig för under den här tiden. All smärta jag orsakat dig, alla sömnlösa nätter och alla tårar.  Jag ville ge dig det du gav mig, men det enda jag hade att dela med mig av var smärta och ångest och mitt förvirrade vacuum. Jag ska lära mig att bli en ny jag nu. En helt annan. Kanske är hon bättre.


We talked it over, me and J
though I knew that it was too late
I could hear him crying
when I closed the door
please, go away
you don’t want me no more
you don’t want me no more


Jag vet inte vart våra respektive stigar för oss. Jag vet inte om vi någonsin får en chans till. Jag vet inte om det är försent. Jag vill bara att du ska veta att du har lämnat fingeravtryck rakt över mitt hjärta. Jag vill bara att du ska veta att vad gäller oss....... är det aldrig avslutat......


Må du hitta någon som kan göra dig lycklig.
Måtte hon älska dig bättre.
Måtte hon se allt det som är vackert med dig, må hennes fingertoppar stryka din nacke och rygg. Måtte hon se allt det jag har sett, allt det som inte är mitt. Måtte hon kyssa bort all den smärta jag orsakat dig.......

Måtte hon älska dig bättre.


Kommentarer
Postat av: J

Du kommer alltid vara finaste! <3

2010-06-22 @ 10:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0