a mighty heart

Ibland är det enda man har gamla ord. Det enda man kan göra är att sätta ihop dem och hoppas att de kan ge någon ny mening.

I saw J today
and I broke his heart
I wanted us to live our lives apart


Och jag tackar Gud och alla änglar för det stora hjärtat du begåvats med. För vem annars skulle unna mig all lycka trots att jag går en annan väg än den du erbjöd. Jag skulle aldrig kunnat göra det. Men min själ är inte vacker som din. Mitt hjärta är inte varmt som ditt.  

I could hear the cries
behind the door
please, go away
you don’t want me no more
you don’t want me no more

Och det finns inget som värker så mycket i ett ihåligt tennbröst som dina tårar längs kinderna. Dina ord som river stora hål i min hud. Det kommer förmodligen aldrig att läka och inget jag säger kan göra det bättre.


Times have changed
I wonder what went wrong
with the love we had
that seemed to be so strong


Jag önskar att vi hade haft ett annat utgångsläge. Att vi fått en helt annan chans än den vi fick. En helt annan verklighet än den jag trodde att jag kunde skapa av fantasi och viljestyrka. Det visade sig att den riktiga verkligheten var verkligare än min fantasi och att jag inte är så stark som jag tror.


I might have sensed the pleasure
while I caused him pain
Sometimes love is like
a burning flame
like a burning flame


Ingen som har sett oss tillsammans kan ha undgått att se hur jag känner för dig, hur mycket jag bryr mig om dig, hur mycket jag tycker om dig. Min allra finaste, min själsfrände...... min underbara ängel och perfekta hälft.....

And I know why I was blind to see
sense the lies I was trying to be
Another time, it will not return
to the life trying to be
another meOch inget värker mer än vetskapen om allt jag utsatt dig för under den här tiden. All smärta jag orsakat dig, alla sömnlösa nätter och alla tårar.  Jag ville ge dig det du gav mig, men det enda jag hade att dela med mig av var smärta och ångest och mitt förvirrade vacuum. Jag ska lära mig att bli en ny jag nu. En helt annan. Kanske är hon bättre.


We talked it over, me and J
though I knew that it was too late
I could hear him crying
when I closed the door
please, go away
you don’t want me no more
you don’t want me no more


Jag vet inte vart våra respektive stigar för oss. Jag vet inte om vi någonsin får en chans till. Jag vet inte om det är försent. Jag vill bara att du ska veta att du har lämnat fingeravtryck rakt över mitt hjärta. Jag vill bara att du ska veta att vad gäller oss....... är det aldrig avslutat......


Må du hitta någon som kan göra dig lycklig.
Måtte hon älska dig bättre.
Måtte hon se allt det som är vackert med dig, må hennes fingertoppar stryka din nacke och rygg. Måtte hon se allt det jag har sett, allt det som inte är mitt. Måtte hon kyssa bort all den smärta jag orsakat dig.......

Måtte hon älska dig bättre.


gårdagen i lista

Var hos mamman igår och firade Inge 60 år.

- champagne - check
- god mat - check
- busig hund - check
- hundslagsmål - check
- guilttrip från farfar - check
- osams med farfar - check
- förmodligen utskriven ur testamentet - check
- vin - check
- lektant - check
- klätterställning - check
- fotboll - check
- världens stoltaste matte - check
- rökpaus och djupsnack på trappen - check
- mer vin - check
- jaga hund - check
- Frangelico - check
- nyckeljakt - check
- tokfylla - check
- spyhink - check (inte min)

Idag är jag bakfull

fuckitJAG ORKAR INTE


ger upp nu

Är så trött på livet
Så trött på tillvaron
Så trött på andras gnäll (börja med att svara i telefon eller höra av dig själv kanske)
Så trött på att aldrig kunna räcka till, för det gör jag inte
Kommer aldrig att göra

Och varje gång jag vill något själv så är jag den onda och den dåliga och känner mig skyldig.
Måste det vara antingen eller?

Fast samtidigt, vem är jag att beklaga mig? Jag har ju själv inget mellanting, det är allt eller inget, på eller av, noll eller hundrasjuttio. Älska eller avsky. Svart eller vitt. Jag skulle också vilja ha en gråzon. det vore behagligt dagar so denna. Det skulle vara behagligt att kunna ha ett psyke som insåg att allt inte behöver vara varken eller. Fan, det skulle vara skönt att ha ett psyke som klarade av nåt normalt alls. Typ en vardag.

Det är väl rätt mycket som gått rätt så jävla mycket för jävla fort och just nu känns det som att det erbjudandet jag fått inte är så jävla omöjligt alls. Det skulle vara rätt skönt att bara försvinna.

Och jag vet att en del val jag gjort kanske inte varit de klokaste, och jag vet att jag många gånger betett mig ganska dumt. Men jag försöker bara överleva på egen hand och det är fan inte det enklaste.
Jag har kanske gått lite vilse i början, men jag har åtminstone börjat gå.

Men skit samma, jag ska väl fortsätta med att sätta mig själv i andra, tredje elelr sjuttiofjärde hand som vanligt. det verkar bara vara då jag duger. Till något alls.

Men jag har en schysst balkong och fyra flaskor vin i kylen. Så även om lyckan över den här kvällen är borta så kan jag ju i alla fall supa bort ångesten. I värsta fall har jag en nyhämtad ask Zoloft i badrummet. Sugliv.

vågat

For some time now I've been wandering
In despair trying to figure it out
Need to know how real it gets, trembling
Another mistake is done, it could be my fault
Sense the pleasure while I caused
Too much pain
Eager to get to do it again and again

Just in time to capture sunrise
One reflection into greeneyes
His will struggle 'til it'll bloom
And hers just wants to go home
Neither of us will ever be alone


it's been awhile

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Det har hänt en hel del. Mycket av det försöker jag glömma, mest för att det skulle vara alldeles för smärtsamt att skriva ner det.

Anyway, igår kom bästa Jennie hem till Nicopia och det firades med mat på OT, öl på OT och öl på Rocken. Det firades också med Tequila på Rocken. Var en skön kväll och det var skönt att få ventilera med någons om inte är mitt upp i allting som alla andra tror sig vara. Jag blev full (otippat). Blev en väldigt väldigt sen natt (inte spriten eller Jennies fel dock), vilket inte var alltför smart med tanke på dagens äventyr i Sthlm.

Utan att säga för mycket så fick jag århundradets kärleksförklaring idag och jag är fortfarande speachless. Och det ska mycket till för att få tyst på mig.

crap

I don't deserve all the love that you're giving to me


RSS 2.0