reflektioner

Ibland känns det som att jag är osynlig.  Det har gått så pass långt att jag börjar fundera på vad jag ska använda min superkraft till - att bekämpa brott eller att smyga runt i herrarnas omklädningsrum?

Eller osynlig kanske är fel ordval - oviktig kanske är bättre? Det är som om det inte ens är värt att lägga energi på ens för att försöka förklara sig. Kanske är det jag som gjort fel någonstans, jag vet inte. Kanske är jag för van vid att hålla mig undan för att orka lägga mig i. Orkar inte bråka mer nu, det får vara bra så.

Nu har jag gnällt klart.

Idag var jag på stan med värsta grymma tjejen. Vi var inte ironiska en enda gång och som belöning för det fick vi ett antal tusenlappar var. Tack för det. Nu kan jag köpa knark.

Apropå ironi så har jag ju börjat jobba igen. Bara det är ju ganska ironiskt. Anyway. Igår ringde E och ville ge mig pengar och det gör ju absolut ingenting när det går till på det sättet. Vidar fanns en förfrågan om vad jag hade tänkt ha för mig i helgen. "Jobba" svarade jag och fick dra en lång utläggning om det. Hursomhelst, anledningen till att hon undrade var för att de behövde hjälp med hästen. Det vanliga skräpet plus se till så det fanns käk åt ponnyuschlingen samt rida. "Du får ju givetvis betalt" sa hon sen. jaha, tack så mycket, tack tack! "Sen tänkte jag kolla om du kunde ta henne en vecka i september också? Du får ju givetvis (bra) betalt för det". Säger man nej? Nej det gör man inte. Man säger ja. Äntligen lite medvind i mitt liv.

Nu har jag fyra nattpass att jobba den här veckan, så jag ska sysselsätta mig inatt med att försöka leta reda på den här lägenheten som jag vet ligger gömd nånstans under all bråte. Jagvet att jag har sett den. Nånstans.Kommentarer
Postat av: Sofia

Du är så viktig, så viktig honey! <3

2010-08-24 @ 22:47:18
URL: http://fiaelise.blogg.se/
Postat av: hml

tack babe! behövde det idag <3

2010-08-25 @ 09:59:35
Postat av: Lisen

Nähäru! Du är inte så osynlig! Jag har ju världens span på dig idag! Püss!

2010-08-25 @ 21:46:04
Postat av: Lisen

Är det okej med dig att jag länkar till din blogg från min?

P&K

2010-08-31 @ 16:56:19
URL: http://kentsdotter.blogspot.com/
Postat av: hml

du får länka min om jag får länka din! Pok!

2010-09-01 @ 08:59:00
Postat av: Lisen

Klart! :)

Med bildbevis

P&K

2010-09-02 @ 09:16:59
URL: http://kentsdotter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0