hallelujah

Hml var på stan igår. Nykter. Bara det är värt att noteras.

Jag har klagat länge över att jag inte har några kläder alls, det är liskom inte ens kul att bli full längre, för man ser bara ut som den slacker man är. Eftersom internet uppenbarligen är tråkigt hade jag inget annat val än att bege mig mot metropolen för lite klädshopping. Och för er som inte vet, så är det ungefär det värsta jag vet....

Hursomhelst.

Gick ut skapligt och hittade ett par jeans som satts om en smäck och för halva reapriset, jo tack tack. Fick gievtvis följa med mig hem. När jag ändå stod i provrummet passade jag på att klämma ner mina tuttar i en ny bh. dom blev så glada att den också fick följa med hem. (tuttarna också givetvis, annars har jag ju ingen användning för ny bh)

Efter det gick det bara utför. Har efter mycket om och men insett att jag fan är i akut behov av nya underkläder så det var liksom bara att fortsätta. Efter att ha provat en halv underklädesbutik insåg jag att jag fan behöver hjälp. Plockade således med mig nåt kvinnoaktigt in i provrummet och blev måttad och storleksbestämd. jaha, kul, jag har en helt annan storlek än jag tidigare trott. Hon tittade på mig som om jag kom från en annan planet. SlackerHml i trasiga jeans och sliten skinnjacka och har noll koll på sina egna storlekar. Hon måste trott att jag bott under en sten senaste åren. Hursomhelst så kom jag därifrån med ungefär det dyraste jag köpt i underklädesväg och en helt ny bh-storlek, men vafan. These little tiny non-breasts....


När jag ändå var inne i etts tim knallade in på JC och plockade åt mig två t-shirts och två linnen. Tänkte att hur ofta köper jag kläder liksom, är fan lika bra att köra på.

Så nu kan jag stoltsera med en helt ny outfit, om jag sås kulel vilja. Lär inte vara någon som märker någon skillnad, men ändå. Allt är som vanligt. SlackerHml version 2.1 typ.

Men vafan


pojkvän till låns

Hade tänkt mig en lugn helg, men det var ju bara att stryka när Mattias ringde och frågade om jag kunde tänka mig att låna hans pojkvän under kvällen. Jag var ju nyfiken satan på underverket förstås så lätt att jag ville det!

Pojkarna kom hit vid 18-tiden och det blev fest förstås. Mattias skulle vidare på nån fest med jobbet så det blev jag och Thor, en del alkohol och "ett par" cigg under fläkten förstås. Vi satte nivån per omgående och efter ett par minuter pratade vi som gamla bekanta med varandra. Efter ett par timmar kom Erik över och joinade oss, och Thor visade sig ju vara en riktigt cool katt så han fann sig snabbt i situationen.

Hamnade på fest hos Tessan och jag hade hur kul som helst. Lyckades för en gångs skull ta mig ut på krogen dessutom och fick en riktigt bra kväll. Blev tidig hemgång dock, vilket inte gjorde mig speciellt mycket.

Har haft en kanonhelg på säkert fyra olika sätt, mer sånt.

Mattias, han är underbar! Tack för förtroendet att låna Thor för en kväll och jag hoppas att det blir många fler sådana kvällar!

mitt pucko

Hittade en gammal bild på min högt älskade luddskalle (och Laxi) när jag gick igenom datorn;Han kan lite skit, min hund.

things we lost in the fire

det fascinerar mig
sättet du ser mig på
att din värld i svart och vitt
ännu kan skimra i grå

det faktum att dina ögon faktiskt
skiftar färg
isblå när du vaknar och
gröna varje kväll

att din blick flackar vid
mitt minsta andetag
att du får mig att känna mig
så stark men ändå svag

att du gör grimaser när
du svarar i telefon
att du skräms av varje
rörelse utifrån

När du räknar mina
hjärtslag tyst intill
istället borde du sova
fast du inte vill

att din hud doftar sött
av mjölkchoklad
och att du alltid lyckas
med att få mig glad

att du är paniskt rädd
för ensamhet
men att vara nära ändå
är det otäckaste du vet

att du saknar varje
känsla av förnuft
att du skrämmer mig om natten
när du inte kan få luft

att du fallit isär men
ändå kommit hit
och fortsätter att falla
sönder bit för bit

livet som 20hrrrmhrmmmhrrrm

Födelsedagen kom och gick. Firades med tre fina vänner i hemmets lugna vrå med tårta, öl och varanTV. Tror sista festdeltagaren gick vid 4-tiden, var hursomhelst väldigt trevligt

På fredagen blev det mat och öl på Fik@ med mina favoritkillar och sedan en snabbvisit in på tellus där det blev mer öl. Knallade hem, väldigt nöjd, vid 1-tiden.

Lördagen bjöds på dubbla förfester, massa öl och mera sällskap. En djupdykning senare fann jag mig spyende mer eller mindre enbart skum hemma (såg du att jag vinkade?) och tillbringade söndagen kallsvettig i fosterställning.

Livet knallar på trots att man är 20hrrmhrmmhrrm....

Igår var för övrigt en riktigt bra dag, vädermässigt that is. Ingen träning så jag drog på mig Pumadojorna och knallade en långpromenad med mina fina luddskallar. Blev en timme i hyfsat raskt tempo så nu får jag väl också känna mig nyttig en stund.

Drog upp till Erik en stund och skrev ut lite papper och så blev det ju ett par timmars skitsnack som det alltid blir av någon anledning.

Morgonen idag verkade lovande när jag gick ut till bilen. Fann där dock att jag var tvungen att skrapa rutor så då var ju den dagen förstörd. Men hästskrällena skötte sid så det gick väl på plus minus noll, tills jag började stalltomta och skruva in lösa skruvar och fick en sticka i fingret och jag får fan inte bort den. Lär få skära sönder hela fingret men det löser sig. Kom hem och fann min parkering ockuperad. Få saker som gör mig så förbannad. Sprang på hästsvansgrannen och det visade sig ju naturligtvis vara hans idiothantverkare som snott platsen. Fick dom att flytta på sig (ryktet om mitt humör verkar ha föregått mig...) medan jag var ute med hundarna. Kom hem och hann lagom koppla loss kräken då Phoenix välter vattenskålen i köket. Märkte jag när jag trampade i vattnet. Kul. Hällde upp en glas cola och ställde i kylskåpsdörren, vände mig om och skulle hämta en handduk och min vana trogen slog jag igen kylskåpsdörren. Där glaset med cola stod kvar. katastrof.

Jag tror jag går å lägger mig igen.


RSS 2.0