veckan som gick

kom av mig lite i förra veckan med allt som var.... anyway...

Försökte få till en hundräddning. På ett par timmar fixade vi ett eventuellt permanent hem ett par jourhem, alternativa akuthem samt transport. Bara för att få veta att det var försent.... Helvetes jävla fan...

Tillbringade fredagkvällen med två filmer, glass och tokmysande i en säng. Jag somnade påklädd nånstans i början av andra filmen och sov hela natten, sååå skönt!

Vaknade skapligt på lördagen, käkade och tog det lugnt till framåt eftermiddagen då vi tog bilen upp till Stockholm, via ett stopp på Studsvik. Efter lite virrande efter bra parkeringsplats så hittade vi in till Hovet och kvällens spelning. InMe gjorde ett halvdåligt framträdande, Sonic Syndicate bra som vanligt innan kvällens höjdpunkt - TAKIDA!

Jag är ju inget jättefan av just takida men det var en bra kväll och det var skönt att faktiskt få komma iväg och göra något bara jag och Fredrik.

Tog vägen om Studsvik även på hemvägen och sedan förbi McDonalds för lite nattmat. var hemma vid halvtvåtiden och då var det mest äta och sen i säng.

Nu är det ny vecka, jag är nyligen hemkommen från stallet och ska väl snart ställa mig i duschen för att få till resten av den här dagen. Hundarna sover som mycket små sälungar i soffan och jag önskar jag kunde göra detsamma.


att släppa taget.....Finaste lilla knaskatten med den runda nosen och de stora ögonen ska få kattskalla vidare på nya äventyr någon annanstans. Där man slipper äta mediciner, bli stucken i benen och där gamla stela leder inte gör ont mer.
Där det finns dumleträd och ostbågebuskar och man får äta hur mycket man vill. Där det finns gott om solvärmda fläckar att sova på och massor att upptäcka. Där man blir kliad på hakan hur mycket som helst och där man aldrig blir störd när man somnat under ett täcke.

Finaste finaste Mozart......

Du kommer få det så bra.....


a hand without strength

An empty plate for love & hate, so hungry like they never ate 
And if you fight, noone fights back - 200 killings 
Now I know that death is wearing black 
A hand that holds me without strength 
- a hand that touches me without weight The troops of love are pulling out - very angry, very loud - You can see it from the air - when you get hit, You don't know where, and nothings seems fair A hand that holds me without strength
a hand that touches me without weight And with no flag left to defend - a hand that pushes me Anything as long as you touch me
- Touch me - touch me - touch me

fredagkväll

hade en kanonkväll med Mattias igår. Gled över till honom, drack en flaska vin och pratade strunt. Insåg efter ett par timmar att vi nog inte hade lust att gå ut trots allt. Jag var hemma innan midnatt, men det var rätt skönt att faktiskt få gå och lägga sig skapligt.

Idag har jag köpt nya fina fiskar och hoppas på att de klarar sig en stund i mitt akvarium. Blir väl fest ikväll antar jag, det brukar det bli.


......Tonight I'm calling down the Gods
to find out if they know my old man
And if not - I'll fight them all
I'll fight them all
In memory of a father


Och för er som undrar så.... nej... det slutar faktiskt aldrig göra ont. Det kommer alltid att finnas en tagg på insidan och det får jag väl lära mig att leva med. Nån gång kanske jag gör det också. Men det kommer nog aldrig att sluta göra ont.

Du fattas mig!

Jag ville bara att du ska veta det. Du fattas mig....men jag lever i alla falldina fingeravtryck
sitter kvar på min hud
som ett blåmärke
som sakta men säkert blir gult


annars då

Tillbringade torsdagen med att förbanna min dumhet. Mest för att jag gått på den gamla finten IGEN. Lagom tills jag började vakna till liv kom jag på att jag mer eller mindre lovat att dyka upp på ettårsfirande, tog en dusch och kände efter. Men jo, det skulle nog gå. Alltså tillbringade jag ett par timmar med att nosa på småbarn, käka tårta och prata med släktingar. Nu behöver jag nog inte träffa dom på ett par veckor.

Hamnade hemma hos grannen på kvällen, fick mat och Watchmen. Det var rätt skönt att umgås med nån som inte ville ligga med mig.

Skulle iväg och fylleslagats igår, men blev dissad igen. Kan det vara möjligt att jag inte är så kul som jag tror att jag är? Drack ett par glas vin och spelade lite wow istället och fan vet om det nog inte var bättre.

Fick börja om dagen tre gånger idag innan jag blev nöjd, Vaknade vid 5 av ett astmaanfall (alltid lika kul), vid 8 av en kissnödig hund och vid 12 med ett sms. Det fick duga så sen dess har jag varit vaken och hunnit inventera systembolaget. Ikväll kommer Lillebror hit! Om nu inte han också sviker mig, konstigare saker har ju hänt. Men det är hursomhelst fest och jag ska dricka vin. Jag förstår inte bättre.

sen har den här veckan gått och allt blir som vanligt igen.


dagen efter kvällen före

skjut mig....

bara skjut mig....


jag ogillade mitt jobb....

....men det är alltid skoj att få höra att man är värdelös. tack så mycket.


major övertramp

skiter i det här nu.

vad är det för mening med att låtsas längre?

och varför ska jag anstränga mig när det uppenbarligen inte spelar någon som helst roll?

en flyktväg, tack?

RSS 2.0