Fredagsmys

Fredagsmys är latin och betyder "full hemma". Jag och mina vapendragare Hannah och Daniel är världsbäst på fredagsmys. Vi är också riktigt bra på TP med egna regler. Jag vann. Nästan.

Kände när vi var ute och vallade hundar innan hamnengången att det nog var läge att sova istället. Smart drag tror jag. Hade en naken karl i sängen när jag kom hem nu igen. Underligt det där. Han var bara lite full.
Jag tror han försökte ligga med mig, men jag var inte riktigt liggbar just då. Sov länge idag, bortsett från ett trevligt litet astmaanfall vid 6 imorse. Alltid mysigt när det händer. Har fått Maxmålsfrukost och nu är ska jag väl jobba ett tag är det tänkt.

Ny match ikväll!


Minivårruset

Jag är ju helvete så duktig! Idag pallrade jag mig upp vid halv sju, drog till stallet och hängde där ett par timmar. Smet förbi Soloteket och jobbade vidare på brännan eftersom jag fortfarandeinte får vara på balkongen. Eller får och får, det är säkert väldigt uppskattat av de osynliga byggjobbare som hänger där, men jag kände inte för att flasha dom idag heller. Konstigt. Kom hem, duschade, somnade i vanlig ordning på soffan men tog mig i kragen och gick till jobbet. GICK till jobbet. Jag. Har GÅTT. Till jobbet. Som den borne tidsoptimist jag är så kom jag naturligtvis iväg en aning för sent och fick halvspringa sista biten. Inte så jättecoolt. Vi kan säga att det var mitt vårrus. Imorgon tar jag nog bilen igen.

Apropå bilen så har den en slutsiffra som heter 3. Det innebär att den ska besiktas innan sista maj för att inte få körförbud. Jag är som vanligt inte ute i så god tid, men nu har jag i alla fall bokat tid. På måndag. Den första juni. I Katrineholm. Jag är så smart. Nåja. Måste besikta öket, känner inte riktigt för att köra runt i halva Sverige i en bil med körförbud. Jag har hört att man inte får det nämligen. Nästa vecka blir således en roadtripvecka. Katrineholm på måndag, Stockholm tisdag och onsdag och så Strängnäs på fredag. Efter ett nattpass. Underbart. Nåja. Vad gör man inte för att bibehålla myten om sig själv liksom?

För övrigt så kan jag meddela att jag levt typ hela veckan på flytande föda. Som inte ens är alkohol. Det är ju helt fantastiskt. Eftersom jag ändå aldrig orkar laga mat så har jag insett fördelarna med frysta bär och en magic bullet på diskbänken. Dessutom slipper man diska så ofta. Ännu bättre.


följeslagare

Jag köper nästan allt på nätet. det är bra för då behöver jag sällan vistas utomhus.

Igår var jag däremot ute i stallet. Hann med en långpromenad med mina hundar i skogen därute också. Det är skönt när de har fått rasa av sig lite för då kan de gå som normala människor i koppel sen.


På vägen hem övervägde jag om jag skulle stanna till och sola lite eftersom jag inte kan underhålla brännan på balkongen. Eller jo det kan jag väl, om jag vill flasha ett gäng byggjobbare som byggt en stor ställning runt kåken. Bestämde mig för att sova på soffan istället. Det är skönt att sova. det bästa med att sova är att man inte behövre duscha just då. Så det gjorde jag inte. Just då. En annan sak som är bra med att sova är att när man vaknar kan man ha fått paket från megastore. Det bästa med just det paketet var att det gick in i min postbox. Alltså behövde jag inte klä på mig för att ta mig ner till kronhallen och hämta ut min nya leksak.


Det tråkiga med nya leksaker är att de måste laddas en stund innan man kan använda dem. Det bra med den nya leksaken var att det gick relativt fort. En annan sak som är bra är att den är löjligt snygg, ger ett bra ljud och fungerade fint. Jag är kär. Man måste nog vara rätt nördig alternativt prylbög för att bli kär i en handsfree. Tror jag. men det gör inget.
Killen följde tyvärr inte med. Han kanske inte fick plats i postboxen, vad vet jag?


Veckans skvaller

Jag läser i nån av kvällstidningarna (eller om det var Vänt i Häcken?) att Colin Nutley ska göra en Änglagård 3. Enligt Nutley har det alltid varit tänkt att bli en trilogi, men de var tvungna att vänta tills Helena Bergström skulle vara gammal nog för att det skulle vara realistiskt att hon skulle ha en tonårsdotter. Enligt Nutley har den tiden kommit nu. Vilken tur för dom!!

Jag såg framför mig hur Helena och Colin vankade av och an hemma i bostaden, tittade på varandra och begrundade. Hur Helena granskade sitt ansikte i spegeln och såg frågande på sin make, som dystert skakade på huvudet.
Hur de vaknade upp på morgnarna, såg över Helenas kropp och begrundade förfallet. Colin skakar återigen på huvudet.

I femton år

Tills en dag!!! Solen lyste in i dubbelsängen, fåglarna kvittrade, gråsuggorna hade börjat para sig. Helena vaknade upp och tänkte att hon skulle gå och köpa sig en badboll. Såg på sin man och hann knappt öppna munnen förrän han tog hennes händer mellan sina, såg henne djupt i ögonen och sa; "Helena. Det är dags nu".

Daniel - världens bästa kille?

Jag var hos Hannah i fredags. tillbringade alldeles för många timmar med sällskapsspel och öl. Hursomhelst så hade vi kul. Var hemma tidigt. På lördagmorgonen. Vaknade inte så tidigt på lördageftermiddagen. Drog en repa till Linn och pratade strunt några timmar. Det var trevligt.

Hemma hos Hannah igen bestämde hon sig lite spontant för att hänga på mig till Nicopia. Lastade in våra respektive hundar i respektive bil och åkte. På vägen upptäcker jag att hennes telefon fortfarande är kvar i min bil.
Hannah har på sitt håll upptäckt att mätaren står på nästan noll och stannar till i Malmköping för att tanka. Övertrasserar sitt kort för att ta sig till Nicopia och hem. Sen rasar bilen i Sparreholm. Det är fan nästan humor! Hon hugger några vänliga människor, lånar deras mobil och ringer sin mamma som ringer upp Daniel som sätter sig i bilen och drar iväg för att hämta Hannah och hennes hundar. Dagens hjälte och världens bästa kille? Förmodligen. Hemma hos Jennie och Mattias fortsätter festen som Hannah börjat på en motorhuv och jag framför datorn. Det var en bra kväll, som vanligt i sällskap med mina allra finaste. Jag har världens bästa vänner. Lite sjuka i huvudet men vad gör det? det var Mattias som blev Puttefull den här gången och rev halva stan på vägen ner mot hamnen. Själv var jag städad trodde jag tills det var dags att gå hem. Hej vad det gick. Inte. Väl hemma låg en naken karl i min säng  - jo det ska vara så - och jag fick somna i en varm famn.

Idag har varit en seg dag. Jag har fått grillat hemma hos Lasse (tack!!) och nu häller jag i mig vin och spelar wow. Fast just nu bloggar jag i väntan på att ressa  (Tydligen är det så att även warrios kan dö - konstigt) Imorgon ska jag sova hela dagen. Och kanske betala en räkning eller två. Det gjorde jag ju inte förra månaden. Och så ska jag se när jag ska ut på roadtrip igen.


en webshop, månne?

Försökte bygga lite hemsida. det gick bra fram till kontaktsidan då jag insåg att jag inte har en aning om vad jag har för telefonnummer. Då skruvade jag isär mobiltelefonen för att kolla om det stod på SIM-kortet. det gjorde det inte. Däremot såg jag att batteriet i telefonen tagit en inte alltför trevlig skepnad. Måste nog leta rätt på en av de gamla mobilerna trots allt. Fan. Jag som ville köra med min oerhört sportiga telefon. Som jag tappade i grädde en gång. det är nog lika bra att leta rätt på den gamla trotjänaren ändå.

Men hemsidan blev ju hyfsad. Trots allt.

ja just ja, rubriken! Eftersom jag har sån enorm plats över i min lya (haha) så insåg jag att, vafan, när man ändå håller på och startar upp saker kan man väl lika gärna göra det ordentligt. När jag blir rik ska jag anställa Hannah som lagerråtta. Hon får bo i garderoben eller nåt. Önska mig lycka till!

fan så deprimerande

insåg att jag skulle behöva jobba satan och ta hutlöst mycket i timmen för att klara mig någotsånär på drömplanen. fan också. Enter plan B alltså.

Eller alltså, i en ultimat drömvärld skulle det funka. det är bara det att kundunderlaget är lite för lågt och konkurrensen lite för hög. fasiken. men vi tar nya tag. har redan planerat in flertalet utbildningar för att göra det lite bättre i konkurrensen. Tur att det är billigt att pendla liksom....

jag tror jag blivit förkyld. det är konstigt, jag som aldrig blir sjuk. hoppas det går över tills i helgen, för då ska jag leka med Hannah! vi ska leka grill-leken och öl-leken. och titta på när de andra leker brännbollsleken.

kärlek
Lite förmiddagsmys efter morgonens skogsrunda. Är det underligt att det är svårt att lämna bort honom?

på nytt?


Tonight I'll dust myself off
Tonight I'll suck my gut in
I'll face the night and I'll pretend
I got something to believe instanna

det snurrar lite väl fort just nu.

jag vet inte om det har att göra med att ungefär allt känns hopplöst eller om det finns nån annan anledning, men jag vill verkligen inte göra det här längre. hela alltet alltså. Jag har blivit bitter och jag hatar det för jag hatar verkligen att vara bitter. Just nu känns det bara som att ingenting går min väg och det vore skönt och det kunde klicka nån gång. Om man kunde ha något som funkade för en enda gångs skull så allt skulle kunna börja falla på plats. just nu trampar jag i midjedjup lera och jag ser liksom ingen utväg. Det är som att jag balanserat på en smal planka ovanför en tunna av all den gegga som är mitt liv, allt det som jag egentligen inte vill erkänna är jag, och nu har plankan brustit och här står jag liksom. I gegga.

jag vet faktiskt inte hur man ska kunna sätta ord på det. jag hatar mitt liv. jag har blivit bitter och jag hatar det för jag hatar att vara bitter. jag hatar att må som jag gör nu, för jag egentligen vill jag inte göra det.

Enda fördelen med att må apdåligt och inte vilja göra annat än sova är, bortsett från att man sover rätt mycket, att jag inte gör så mycket annat än sover och tränar hund. Och dessutom tycker att det är riktigt roligt.

Imorgon ska jag ut till stallet igen som vanligt. Inte ens det känns jättekul längre och jag älskar verkligen att vara där egentligen. Det blir ju självklart bättre när jag är där och får pyssla och vara ordnad och stark, men just nu är det enda jag vill att dra täcket över huvudet och sova. Fan vilken tur att jag skaffade mig två hundar och ett nytt ansvarsfullt extraknäck. Annars hade jag väl gått under.

Till M:

Om ett år är jag långt härifrån. Jag har startat upp min verksamhet och lyckats få in tillräckligt mycket pengar på den för att våga säga upp mig och eventuellt ta ett deltidsjobb nån helt annanstans. 
Om ett år har jag i alla fall börjat gå. 
Vi får börja där.  

tom

det värsta är inte att vakna ensam när hela ens liv är en kaotisk mardröm

det värsta är att vakna bredvid någon som inte förstår.....

roadkill

Ungefär så kände jag mig efter 36 timmars mer eller mindre konstant supande. Båtresan höll på att ta livet av mig. så illa var det kanske inte. Men det är tur jag har min fina Hannah som såg till att jag kom i säng. Fel säng, men ändå =). Det är också tur att jag har min finaste Patrik som slår mig på käften när egospiralen snurrar lite för fort. det är också tur att jag har Daniel som kan säga allt det där som ingen annan säger.

Igår hamnade jag hemma hos min allra allra finaste och fick tillbringa kvällen och natten på högst en armlängds avstånd ifrån honom. Fick god mat och gick säkert upp flera kilo bara igår kväll. Dessutom fick jag både sex och glass, det ni!!

Ibland undrar jag varför jag tvivlar. Jag har ju nästan allt fast jag så lätt blir hemmablind. Jag antar att jag bara saknar mannen som ville träffa mig NU NU NU! Det kanske inte blir så längre efter flera år, och det kanske är jag som skulle tagga ned lite.

RSS 2.0