Hml läser nyheter

Vilka roliga människor det finns nuförtiden!! Jag har redan kollat av alla bloggar, forum och annat jag hänger på och då är det på tiden att ge sig på kvällstidningarna. (Världsfrånvänd? Jag??)

Titta så mycket roligt man kan hitta i dagens nätupplaga av expressen till exempel:

Det stämmer ju visserligen att man inte får välja sina föräldrar. Men om man fick och kunde så skulle jag ha valt den här mannen. Fatta vad jävla iskallt det är. Och att dessutom ha förklaringar för det är ju hur kul som helst!!
Ett arbete som lögnaktig rektor kanske skulle vara något, nu när jag är i ett vägskäl i karriären ;)Det här typot är ju också hur kul som helst. Och ännu roligare blir det när man läser meningen högt för sig själv.

Jag kan rätt mycket om psykon, men kändissykon är jag inte helt bekant med. och jag gjorde aldrig testet eftersom jag hade fullt upp med att skratta och peka och sedan göra en snabb print screen på alltihop.vet du nån väg ut?Men du ska veta att jag lever
ja jag lever
Men jag lever mindre
än jag gjorde förut


är du nöjd nu?

Det faller i bitar. Hela alltet. Som snöflingor. Eller snarare som småsten, och jag slår upp armarna för att skydda nacken. Blandat med småstenen är de kvarstående glåporden jag flytt ifrån. All den ansträngda tystnad, alla de hånfulla ord och all anklagelse och förnedring som jag har flytt ifrån, avskärmat mig ifrån, sagt upp mig ifrån och försökt lämna bakom mig så gott det går.

Det faller i bitar. Hela alltet. Den lilla tillvaro jag byggt upp i min bubbla bakom mina trygga murar. Raseras, en efter en. Och plötsligt kan alla se det sjuka svarta ruttnande som är min tillvaro, mitt liv och mitt ego och allt det som faktiskt, trots allt, är jag. Allt det som jag velat dölja, allt det som jag skämts för, grävt ned och ställt saker framför. Det är som spetälska, och det faller i bitar. Det ruttnar. En stund till.

Det faller i bitar. Hela tillvaron. Men jag skrattar och säger att det är ju sådet är, att allt går upp och ned och man klarar sig alltid. Jag klarar mig alltid. Och så är det väl antar jag. Förr eller senare faller allt och vad är jag att göra något åt det.

Så jag faller i bitar. Hela jaget. Som snöflingor. Eller som småsten och jag kan inte längre skydda min nacke med uppdragna armar. Små bitar av ruttnande svart sörja duggar mot min nacke och fräter hål i min ryggrad. Men jag kan inte låtsas om det, så jag fortsätter lik förbannat att stå upp. Det gör ont och det frestar på, naturligtvis. Men jag klarar mig alltid, för det är sån jag är. Jag bygger murar och jag bär sköldar. Och här bakom är jag säker. Här kan ingen komma åt mig.

Men jag kan inte vinna det här. Det är lönlöst att ens försöka. Så jag vänder mig om och går. I vanlig ordning, för det är så jag gör. Jag flyr ifrån det jag inte kan hantera och jag kan inte hantera det här.

Så jag hoppas att du är nöjd nu. Du har fått precis som du vill och jag flyr som jag alltid gör. Om bara ett par dagar är jag borta och du behöver aldrig mera se mig.  Jag lämnar hela alltet bakom mig och jag kommer inte tillbaka. Precis som du ville. 
 Jag hoppas att du är nöjd.

4 Linnbara som en påminnelse.

så här mycket......

We took a ferry to the shore
to see our island once again
So beautiful to the eye that it hurt
We were the emperors
'til the morning lights
on the run from my kings call

I chain your heart
with words of truth
A vow for love and for pleasure
We got to deal our cards well
Take our chances when they come
Never let them slip away
or deny them

I wanna wake up in the night
and listen to your breath
I wanna wake up for your love
in the morning
With a heart on fire
for life, life, life
and a burning desire for more

det blev en öl

trots allt....

två öl....

men sen gick jag hem.

jag kan väl få vara stolt över det en stund i alla fall?

Till en vän jag har

.....en som har det lite tufft just nu. Du vet vem du är.Kram på dig gumman. du vet var jag finns.

sömn

Jag däckade på soffan igår efter jobb och hundar. Klockan var väl 14. med några små undantag av vakenhet (de kallas telefonsamtal) har jag sovit sen 14 till strax efter halv nio imorse. Det måste väl vara någon slags världsrekord?

Idag har jag snickrat lite på nya hemsidan (snart klar!!)  och måste väl snart bege mig in i duschen innan det blir arbete igen. Min sista onsdagseftermiddag, hurra!  Äntligen börjar jag ana ljuset i tunneln!!

Häromdagen lärde jag mig för övrigt att det kan vara bra att svara på nummer man inte känner igen emellanåt. Det kan faktiskt vara människor som vill att man ska arbeta för dom.


Helg i hundens tecken

Tyckte att livet sög mer än vanligt i fredags och var allmänt bitter, less och rätt besviken. Hade gjort mig osams med ungefär allt och alla och njöt faktiskt lite av min totala brist på empati och att jag kunde vältra mig i min egen självömkan ett tag. Fick hursomhelst en trevlig kväll med trevliga vänner innan jag gled hem och la mig strax efter midnatt.

På lördagmorgonen lastade jag in Phoenix i bilen och drog till Stockholm och Hundens Hus igen. Fast den här gången som kursdeltagare, vilket var nödvändigt för att komma igång och få lite motivation.
Vi har vallat bollar hela helgen, jag och Phoenix, och han var riktigt duktig. Söndagen var dock ännu bättre i Phoenix ögon. Till att börja med hade han greppat att tasstargeten innebar ett snabbt läggande och "ligg" råkar vara Phoenix paradnummer (mest för att det är det enda han är riktigt hundra på). Dessutom hade en av mina kurskamrater sin sambo med sig och killar är ju det bästa Phoenix vet. Varje möjlighet han fick smög han bort och hånglade lite med den okände mannen. Ibland passerade han en targetmatta på vägen och visste att då ska man lägga sig ner. Besvikelsen var stor när han inte blev belönad för sina snabba lägganden.

Hundskrället skötte sig hursomhelst över förväntan och vi har haft jättekul. Så kul att vi igår drog och köpte oss en egen boll att valla runt hemma. =)

Det har varit lite stiltje med träning och så vidare på sista tiden, så det var verkligen skönt att komma iväg och göra nåt vettigt en helg. Dessutom kom det upp en massa roliga träningsidéer och - som vanligt när man är på kurs - en massa intressanta diskussioner.

Fick en mysig kväll med min finaste i söndags också, fast vi var trötta båda två.

Igår gjorde jag min sista måndagsmorgon på det här hålet (och strax innan 13 förstod jag återigen varför) och nu är det snart över. satan så fint.

Tyvärr åker Fredrik tillbaka till Forsmark i eftermiddag, men jag överlever nog ändå. Om det inte regnar/snöar/blåser/är strålande sol så kanske en tur till Sparreholm för att reka? Om jag inte dör sovdöden på soffan det vill säga.


jävligt intressant

....hur folk kan låtsas som att de faktiskt verkligen ville något.

....för att sen bara skita fullständigt i det när de hittar något annat som kan gynna dom bättre.

Jävligt underligt också.

saknar.....It hurts to breathe
Everytime that you're not next to meKärlek für alles!!!

Jag gillar kärlek. Massor! Och jag gillar det här jättemycket;


RSS 2.0