being Cirkus Nasty

image71

Jag har varit duktig med medicinen ett tag nu. Har tagit tabletterna hela helgen. Det är så sjuk obehagligt med abstinensen att man nästan är tvungen. Bävar för den dagen de kommer på att min kontakt på psyk sa upp kontakten och inte skriver ut mer medicin. Vad gör man då liksom?

Jag vet att jag ofta nämner Zoloften i bloggen och i verkliga livet, men jag vet inte hur jag skulle klara mig annars. När jag kom till jobbet idag så funderade jag på vad en före detta skolkompis sagt nån gång när jag var som längst ner i en rejäl svacka och inte visste varför (då hade jag ju ingen diagnos som förklarade mina ständiga depressioner) "typiskt alla stadsungar som tror att de har problem". Killen bodde själv ute på landet och jag antar att han haft en tuffare barndom eller nåt annat som gav honom rätt att se ned på andra människor, jag vet inte. Å andra sidan så fattar jag ju själv att jag var rätt besvärlig när allt var skit och jag inte ens kunde förklara varför. Men när jag ser tillbaka på vad jag fixat sen dess så får jag god lust att ringa upp honom och förklara ett och annat. bara för att få tyst på honom.

jag vet inte om jag gav upp utredningen på psyk undermedvetet eller om det fanns någon vettig anledning till det. om det var så att jag inte ville minnas, att jag var rätt för att något av det som jag försökt blockera skulle få en chans att gripa sig fast. jag tror inte att den där distriktsläkaren fattade hur många klot han satte i rullning när han remitterade mig. "för det är ju inte så att allt har varit toppen och sen dog din pappa och allt blev svart, eller hur?" sa han. och jag har aldrig sett det så, men det är ju precis hur det är. allt har alltid varit mer eller mindre svart, det fanns bara gråzoner och inte så mycket annat. jag trodde att det var normalt, men tydligen är det inte det. Jag vet inte.

Bortsett från den jobbiga invänjningen och den förmodligen ännu jobbigare nedtrappningen så funkar det bättre än på länge. Allt som gör att jag orkar kliva ur sängen utan att det blir ett jätteprojekt är ett steg på vägen. Egentligen borde jag ringa psyk igen men jag vet inte om jag orkar ännu. Vi får se. ett litet steg itaget bara så blir det nog bättre.

veckans psykodrömmar

Lördags natt;

Min mamma säger upp all kontakt med mig. Så pass att hon inte hälsar när vi möts, inte svarar i telefon osv. Varför? Jag var ihop med en kommunist.

Måndags natt;

Andreas är ute i Ekensberg och skjuter. Plöstligt ringer han mig och säger att han tror han har dödat James Dean, som befunnit sig i stadshuset. Jag får inte säga nåt och har jätteångest över det. Min chef håller en minnesstund för James Dean. Lottis kommer dit och frågar om hon får köra några lekar för att få igång sällskapet. Chefen går med på detta.
Efter ett tag kommer vaktmästaren från Scrubs ut med Andreas jacka.


Zoloft - you gotta love it!!!

Jag ringde för övrigt upp Andreas efter drömmen och skällde på honom för att han dödat James Dean. Han börjar bli härdad nu tror jag.

tom

om man inte ens har ork att berätta om sitt helvete, hur ska man då ta sig igenom det?

i lördags var jag fullare än jag varit på mycket länge. Projektet var att supa sig så packad att jag aldrig mer ville se en spritflaska. Lisen och jag gick ut hårt och så småningom fick vi även manlig fägring i form av Putte. Knallade ned till lotsen vid midnatt och hann väl ungefär in och vända innan jag träffade på . Jag vet inte vad jag gjort henne men uppenbarligen måste det vara jobbigt att ha två föräldrar som är syskon med varandra. Vad ska man säga... det är bara att garva... om hon orkar lägga energi på nåt som vad jag vet inte finns så är det upp till henne.
Lisen tog med mig till Birgers istället. träffade Jerry och några till och blev härligt full. mindre härligt när jag vaknade dagen därpå men det är en helt annan story. Vad kan jag säga... mission accomplished.. ägnade söndagen åt att tycka synd om mig själv.

började dessvärre jobba i måndags. kunde inte sova i söndags natt trots ypperligt sällskap så det blev WoW, tidig hundpromenad och en dusch. sov desto mer måndag eftermiddag dock. Hann även med ett besök på en eventuell ny sysselsättning och jag tror fan att jag har bestämt mig. eller... jag bestämde mig nog redan där... jag kommer inte att bli rik och inte kunna ha det enbart, men själsligt så kommer det bli bättre. skulle kunnat göra det gratis, men det tänker jag ju inte säga förstås ;)

somnade nästan direkt vid hemkomst och fick sova ordentligt tills det var das att börja tisdagmorgonen. Sov på hegevägen på tisdagnatten med jyckarna. Det är sinnesro.... att få somna tätt intill världens vackraste.... hur många får det?

Onsdagen var ett studie i tristess. Besök på Taxi i Västerås (wow..... en beställningscentral.... det har jag ju aldrig sett förut) och Halda (ungefär det tråkigaste jag gjort sedan riksdagsbesöket i första ring). sen vidare till Samres i Eskilstuna där jag fick lyssna på när samrestomtarna fick skäll av gotlänningar. enda som kändes det minsta värde...

Psykohjärnan fick sig en tur på onsdagsnatten. Fredrik var ute och glodde på fotboll med polare. vilket väl är helt ok. Dock tycker ju min psykohjärna att man måste svara i telefon eller i alla fall höra av sig ibland... Annars är nåt fel säger den. Det gick en timme. det gick två timme och psykohjärnan skrattade åt mig. Det gick tre timme och psykohjärnan hade fest ihop med ångestdjuren. fyfan vad jag hatar psykohjärnan. Inte så mycket för att jag tror att han skulle bedra mig, utan mer för att psykohjärnan får spel när den inte vet. det är psykohjärnans värsta. Till slut ringde karljäveln vid 2 och ångestkråkorna fick ge sig av. Ibland saknar jag min fågelskrämma och mitt rävgift. Han vet hur man hanterar psykohjärna.

Idag var jag på nästa möte som förhoppningsvis kommer leda mig ifrån detta hellhole. Om jag har tur. och tänker positivt. och det är jag ju känd för att göra!!

----

Ibland funderar jag på relationer. min egen och andras. och hur man lägger fram relationen med sin så kallade respektive gentemot andra människor. Jag fick ett klockrent exempel på det idag. Det måste jag fortsätta fundera på.

öl öl öl öl

ikväll ska jag bli såhär:Jullegull

Idag kände jag mig lite ledsen. Då är det bra att jag har en vän som Jolin:

16:43:23I say:

jag bläddrade lite i lokaltidningen för första gången sen dackefejden typ.... vad får an se?


16:51:40Jullebulle says:

vet inte??


16:51:55Jullebulle says:

har nog inte samma lokaltidning...


16:57:26Jullebulle says:

nu blev jag ju nyfiiiiken


16:57:43I say:

ett ex....


16:58:08I say:

med tillhörande spädbarn


16:58:45Jullebulle says:

nämen!


16:59:04Jullebulle says:

var det synd om honom?


16:59:22Jullebulle says:

lokaltidningar brukar bara skriva om folk det är mer eller mindre synd om


16:59:25I say:

han har gift sig med kvinnan ur vars kön spädbarnet kommit så det tror jag inte


16:59:57Jullebulle says:

meh, varför ville de då skriva om honom? har han startat en hypad facebook-grupp eller nåt?


17:00:06I say:

beats me


17:00:14Jullebulle says:

vad stod det då?


17:00:23I say:

att han fått barn ungefär. som om det var nåt unikt


17:00:32Jullebulle says:

shit, snacka om nyhetstorka


17:00:33I say:

jag tror på konspirationen


17:00:52Jullebulle says:

?


17:03:28I say:

hela världen är egentligen iscensatt bara för att jävlas med mig


17:03:46I say:

(vadå ego?)


17:04:16Jullebulle says:

vad gör det dig om han fått en snorig skrikfabrik?


17:05:04I say:

jag trodde inte att det rörde mig i ryggen


17:05:24I say:

det är nog bara det att jag ville ju att det skulle gå åt helvete för honom (också)


17:06:40Jullebulle says:

ja, nu måste han byta blöjor istället för att roa sig... stackarn. få barn är väl inget att skryta om? det gör ju somliga kors och tvärs av misstag om och om igen till och med...


17:06:56Jullebulle says:

och i annat fall kan man ju alltid köpa ett från eritrea eller nåt


17:06:57I say:

visste väl att det skulle kännas bättre efter att ha fått prata med dig


17:08:10Jullebulle says:

det var säkert inte ens planerat och ungen kommer bli totalt fucked up och gå med i en knarkande sexsekt.


17:08:10Jullebulle says:

bättre nu?


17:08:17I say:

mycket bättre


17:09:06Jullebulle says:

jag lugnar mig nog med reproduktionen några år till


17:09:18I say:

jag med


17:10:30Jullebulle says:

det är nog säkrast så!


17:10:42I say:

socialstyrelsen har förbjudit mig att föröka mig


17:11:55Jullebulle says:

det där med tvångssterilisering kanske inte var då dumt ändå? alltså om man typ använde det på linda rosing med kollegor...


17:12:13I say:

hahaha på tiden!


17:12:18I say:

eller på kentsekten?


17:13:02Jullebulle says:

ja, det med. annars kommer det komma in typ hundra överklagningar till skattemyndigheten som inte fått döpa sina ungar till typ stjernphlikka


17:13:23I say:

hahaha


17:20:25I say:

jag ska döpa mina barn till hubbe rubbe och stubbe


17:22:54Jullebulle says:

jag vet


17:23:06Jullebulle says:

och mina ska heta jutta, elke och ute


17:23:22Jullebulle says:

och sen ska våra barn gifta sig med varandra? om det inte blir gay


17:23:28I say:

eller ska jag säga..... våra barn?


17:23:48Jullebulle says:

haha då måste vi fan avla sex stycken!


17:23:58I say:

härligt!


17:24:03Jullebulle says:

eller så nöjer vi oss med två och ger dem tre namn vardera


17:24:13Jullebulle says:

Hubbe Rubbe Stubbe Ringberger


17:24:51Jullebulle says:

fast då vill jag ändra mig och döpa en dotter till Bing Beng Bong Bang Bung


17:25:04I say:

Löf?


17:25:11Jullebulle says:

Alla de namnen är godkända separat, så de kan inte neka mig den kombinationen!


17:25:14I say:

Bing Beng Bong Bang Bung Löf?


17:25:21Jullebulle says:

haha perfekt!


17:25:28I say:

med alla namn som tilltalsnamn?


17:25:39Jullebulle says:

helst, fast jag tror inte man får göra så


17:25:53Jullebulle says:

men vi kan ju å andra sidan kalla dem vafan vi vill


17:25:56I say:

stackars unge sen att presentera sig på krogen


17:26:10I say:

vi kan döpa dom till prettonamn och sen kalla dom för Bajs


17:26:19Jullebulle says:

och vi måste uppfostra henne till att alltid bli skitsur och rätta alla som säger fel!


17:26:36I say:

ja!!!!


17:26:42I say:

vi skulel bli så bra föräldrar, Jolin!


17:26:43Jullebulle says:

bäst effekt kanske det får om vi byter efternamn till Regnbågsdiamant eller något annat kreativt...


17:26:54I say:

och kallar henne Bajs hemma?


17:27:16Jullebulle says:

haha... kanske tur för vår del att de inte tvångssteriliserar psykfall längre


17:27:43Jullebulle says:

Bajsunge och Kissunge? enkelt och bra!


17:27:48I say:

vi ska nog inte berätta så mycket om den här konversationen?


17:27:52Jullebulle says:

Och MOGET framförallt


17:28:14I say:

viktigt just det där med mogenheten tycker jag!


17:28:15Jullebulle says:

nej, men du vet, konspirationen... socialstyrelsen övervakar ju dina MSN-konversationer


17:28:23I say:

va? eeeh....fan


17:28:59Jullebulle says:

visste du inte det?


17:29:11I say:


17:29:15I say:

varför har du inte sagt nåt?


17:29:41Jullebulle says:

jag trodde du förstod det


17:30:08I say:

utgå hädanefter från att jag inte förstår nånting


17:30:27Jullebulle says:

ok

----

vi kommer i alla fall få vackra barn


sommar!

det måste vara sommar nu. det är asvarmt ute och igår var jag och Lisen i hamnen och käkade glass. Inte årets första men första man inte frös ihjäl efter ;)

hade finfrämmande av lillebror i onsdags också. vi gjorde typiska syskongrejer som att coopa med varandra (han varken grät eller blev rädd och verkade nästan tycka om det) och käkade glass (när den här sommaren är slut kommer jag förmodligen se ut som en glass. Förra året såg jag ut som en öl och hade rasat nästan 10 kilo i vikt. jag vet inte vad jag föredrar)
 
Jag tillbringade gårdagen med att sova. Bortsett från glassen i hamnen that is. Ägnade nämligen natten till gårdagen med att sy hissgardin. Jag vet, det är inte riktigt min grej att sy, men jag tror att jag lyckades ganska bra. dessutom är hela skiten handsytt så creds till mig. Jyckarna hade slockat i soffan långt innan jag var klar och när jag väl var det så insåg jag att jag nog måste käka nåt innan läggdags så det blev till att laga mat mitt i natten för att ens kunna somna. Sen var man inte piggast i stan på jobbet och det blev en och annan tupplur under dagen.

Nu har jag dock gjort en Neisti och sovit 14 timmar så idag ska jag väl kunna hålla mig vaken passet ut i alla fall. Sen ska jag hämta mitt paket som äntligen har kommit! hurra!!!

Det är nästan lite synd på värsta vädret att man mår som en påse nötter. Jag borde styra upp mitt hem.... När jag kommer ur den här jävla depressionen ska jag ta ett ryck och fixa det som behöver fixas, slänga grejer på återvinningen och reda upp min lya. Hänga in tvätt som hängt på tork senaste veckorna för att jag inte orkat bry mig. Jag hatar den här jävla sjukdomen för att jag blir såhär apatisk och jag hatar mig själv för att jag tillåter mig att må såhär. För att jag inte tar mig själv på allvar och skärper till mig. För att jag fortsätter att misshandla mig själv på det sätt jag gör. Jag måste sluta. När jag tagit mig ur den här djupdykningen ska jag börja om. Käka ordentligt, ta den jävla medicinen VARJE DAG och sluta grubbla så mycket. Fånga dagen typ.
hahahaha vi får väl se.

tvivel

Jag har haft en fantastisk helg. Fantastisk.

Fredagen tillägnades ölande i god väns lag hemma hos Jerry. Eller rättare sagt ett par öl hemma ihop med Patrik  innan det blev vin hemma hos Jerry, en sväng på krogen (typ 10 pers ute, men kul ändå) och sen mer öl hos nämnda Jerry. Tog taxi hem strax innan.....tre? och sov gott. Var duktigt bakfull på lördagen, men lyckades hänga med mina favorithundidioter (Hannah och Salli) till Okle för lite hundbus. Tur tyckte nog mina hundar, för jag var inte rolig hemma med mitt ämlande. 

Var segstartad, men kom iväg till Madde för tjejkväll och festande på lördagkvällen. Hade kul som vanligt ihop med tjejerna och dansade ass på krogen i vanlig ordning. Tidig hemgång, ett mysigt telefonsamtal och jag fick sova gott. Hade kunnat sköta vissa saker snyggare, men hey..... man lever bara två gånger sägs det.

Avslutning på Phoenix valpkurs igår. Vi spelade "luffarschack" på två lag. Ett lag som skulle få hundarna att sitta och ett som skulle få dem att ligga, allt gick naturligtvis ut på att få tre i rad och vinna. 6 valpar som ska koncentrera sig med maximalt med störningar runt sig. Det var en syn kan jag säga. men kul hade vi.

Idag tog jag med mig Daniel på roadtrip till Stockholm för att lämna mitt sista långöra. Det är konstigt hur det kan bli..... Nu är jag kaninlös. helt och hållet.
Blev en sväng på IKEA och sjuhundra spänn fattigare. dreglade en stund framför TV'n tills jag fick förslag på att komma över till Andreas på lite mat, en öl och kanske ett stycke film. Och jag är ju inte den som är den så. Nyligen hemkommen därifrån och ska försöka sova efter att ha sett skräckfilm mitt i natten. Tur jag har mina vakthundar.

Jag vet att jag nämnt att jag skulle söka nya marker, men nu fick jag såna trevliga nyheter att jag tror jag blir kvar ett tag till, bara för att få ett gott skratt och lite upprättelse. Vi får väl se.

och nu blir det reklam

kolla in www.lookoftheyear.com för din chans att bli igenkänd, vinna ett pris på 10000 dollar eller bli upptäckt av en agentur. Look of the year letar efter vackra människor över hela världen. Skicka in bild på dig själv för din chans till ett drömjobb i Paris, Milano eller New York. Gå med i Look of the Year nu och sälla dig till skaran av vackra människor över hela världen.

Tear it up?

första natten av två. valborgsmässoafton. Vi har haft 45 minuters väntetid i princip hela natten. jag hatar att jobba såna här nätter. i och för sig är jag ganska less på hela tillvaron just nu. jag behöver komma härifrån.
Ännu en väg öppnades för mig idag. Nu har jag snart mark under fötterna igen. Kan börja bygga på stigen härifrån. Så får vi se hur det ska gå. Ni får ursäkta att jag låter aningens svävande, men jag vill inte att något ska komma fram på omvägar förrän jag är beredd att släppa taget. och det ska jag väl bli någon gång kanske.

Sista dagarna har jag fokuserat på hundarna. Jack börjar lossna mer och mer både rent träningsmässigt och socialt. På så sätt gör lillebrorsan underverk för honom. Phoenix...... När han funkar är han klockren. han fattar snabbt och tycker att det roligt att träna och lära sig saker. Idag fick han följa med mig ut till gumsbacken och knalla runt och titta på folk. Han är lätt på det sättet. En stunds promenerande bland folk och han är helt slut, fysiskt och mentalt sen. Nu när han börjar växa till sig och mogna är han roligare att ha att göra med, även om valpfnatten börjar bli ansträngande för mig rent styrkemässigt. Satan vad jag snöat in på mina hundar känner jag, men det är så himla kul. Jag har enorma visioner för oss och visioner har jag inte haft sen slaget vid Lützen. Så det känns bra.
Apropå hundarna så finns det en liten kille som blev väldigt lycklig häromnatten när F slaggade hos mig och bjöd upp Jack i sängen att skeda med honom. Med ryggen mot mig låg han med Jack på armen och viskade förtroliga saker till honom tills jag somnade. det sista jag hörde innan jag svalade in ordentligt var Jacks djupa "nu ligger jag så himla bra"-suck. Där är jag inte vatten värd så länge F är i närheten.... men det är väl som det ska vara... Killar måste väl hålla ihop...

Nu får jag snart gå hem och sova. Fast först ska jag ut med mina älskade små troll och se om Phoenix kommer ihåg ligg idag eller om jag måste lära honom igen. Jag kanske skulle köpt en guldfisk istället? Å andra sidan är det ungefär vad han är vissa dagar... Nåja, han blir nog vuxen en dag han med.

RSS 2.0