love

I've been through hell, now show me heaven

men vad i helvete!!!!!!!!

Igår när jag kom till jobbet hann jag ungefär sätta mig innan jag blev arg och förbannad. Inte ett jävla någe var fixat till morgondagen och dessutom överbokat vid 5.30. Med lite klurande och till sist samåkningar så löste jag problemet men var väl inte gladare för det.... Hann spåna lite med kollegan K och avreagera mig lite där. Kollegan K skulle jobba med henne idag så hon lovade att prata med henne.

So far so good alltså... Och natten avlöpte utan större förödelser. Så döm om min förvåning när jag idag byter av K och får höra att newbie VISST hade kollat igenom morgonen och det var så lugnt så. Jaha, tjena. Var fanns den lappen då när jag kom undrar jag? och vilka hemliga bilar hade hon tillgång till som inte kom ut på morgonen därpå? Men nä då, vi ska inte vara elaka. Hon är ju JÄTTEDUKTIG verkligen...  Speciellt med tanke på att hon inte kan jobba när det behövs, kräver semester hela juli (och förmodligen kommer få det för att hon la in om det först trots att sista datum är sista mars och det inte funnits nåt först-till-kvarn-system tidigare)  och guess what? hon är anställd som EXTRAPERSONAL och SEMESTERERSÄTTARE.....

Nu är jag arg och förbannad och ska hänga på ams. se hela natten. För nu är jag less på det här jävla bygget och detta daltande med folk man inte har användning för.

the graveyard shift

Vad ska man göra med sitt liv när det bara är nattjobb som existerar? Jag är fattig som ett jävla horhus, sliter på ett jobb jag avskyr och pratar med människor jag föraktar för att få stålar att betala för saker jag inte vill ha. Ja jävulen vilket härligt liv jag lever. rejäl formsvacka? NÄÄÄÄÄÄÄÄ...........

Idag planterade jag nya saker och planterade om mina växter som jag inte vet vad allt är eftersom jag råkade rumstrera om dom så vi får hoppas att de växer upp till nåt stort för annars kommer jag aldrig få veta vad det är jag lyckats odla hemma. För övrigt är det fullt i alla fönster nu så jag måste nog fan flytta nånstans där det finns flera fönster. Eller så får den jävla växthuseffekten skynda sig hit så jag kan flytta ut allt till balkongen och bo i en djungel typ.

Andreas och jag har fått beröm idag. Vi enades om att inte se vårt avslutade förhållande som ett misslyckande utan som en början. Därför bestämde vi oss för att när årsdagen för vårt uppbrott kommer (och det gör den snart) så går vi ut och käkar och dricker gott och firar våran vänskap istället för att gräma oss över vårt spolierade förhållande. det var tydligen inte vanligt och vi betedde oss som vuxna människor sa Andreas jobbarkompis. han var stolt över oss och det är nog jag också lite grann. fast egentligen är det ganska enkelt. Andreas är min bästis och han har räddat mig på alla sätt en människa kan bli räddad på så det är klart att jag gör allt för honom och för
att få behålla honom i mitt liv. Till och med genomlider en middag med honom. =)

underbara älskade...

Han är underbar. Helt enkelt underbar. Han gör mig så hel, han får mig att känna på sätt jag inte trodde var möjligt, sätt jag inte ens kan sätta ord på.

Idag har han klippt klorna på båda mina tönthundar, haft en lång busstund med Jack på soffan, kuddkrig med båda hundarna i sängen och låtit Phoenix krypa upp i hans famn och åla in sin enorma valpskalle under hans haka. Och mitt hjärta smälter varje gång han låter Jack krypa nära och pratar förtroligt med honom.

Jag förtjänar inte det här. Egentligen.

Snälla, ta honom inte ifrån mig.

LOL!!!

Feedback är alltid kul. LOL

Annars är väl livet ungefär som vanligt. Jag har varit ledig och full i fyra dagar och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Känns väl sådär kul, men vafan, man måste ju äta.

på tisdag är det för övrigt lön och det är oerhört välkommet kan man ju säga. speciellt för någon som levt på typ vatten och luft sista veckan. Jeansen börjar glida farligt långt ner på höfterna. det löser sig nog och snart är det ju måndag igen. Det är en rätt soft vecka hursomhelst. Förmiddag hela helgen och hittills har det ju inte hänt nåt alls så det blir nog bra. och nästa vecka har snorisarna skollov så det lär väl inte bli mycket att pussla med då heller. Visserligen är det löning på tisdag men onsdagarna brukar sällan vara speciellt festliga... nåväl....

det knallar på. Världens finaste är fortfarande världens finaste och exet gjorde av med hysteriskt mycket pengar häromdagen. det gör mig lycklig att titta på när människor spenderar pengar. =) Själv har jag fått en kapsylöppnare och en snoppgud. Han vakar över mina planteringar. Just ja!!!  Jag har ju skaffat mig en ny hobby och sår allt möjligt konstigt. Hittills har jag lyckats driva upp oändliga mängder krasse, ett gäng solrosor som står och växer till sig i mitt köksfönster, några tomater, physalis, blomkrasse, brytbönor, blomkål, smultron, ruccola, persilja och gräslök. Inväntar lite pumpor och chilifrukter bara så kan jag börja leva på det här. Andreas kallar mig boliviansk knarkdrottning. Jag vet inte vad han fått det ifrån. Han är nog inte så kaxig när han blir bjuden på allt möjligt egenodlat. hahaha.

Mitt nya projekt är således att bygga ett växthus på balkongen. Hittills har jag hittat en fin hylla som ska kläs med plast eller plexi och fungera som drivhus. Sen ska min balkong vara grönast i stan. Återstår bara att se om intresset håller i sig tills det är dags att flytta ut plantorna. annars får jag väl använda hyllan som typ askkoppshållare eller nåt. det löser sig och så vidare.

Nu ska jag surfa vidare efter mera saker man kan odla. Synd att jag inte har fler fönster. Fast både Andreas och Fredrik har lovat att jag får ställa odlingar i deras fönster om det behövs. Nu vill jag ha ett till drivhus så jag kan odla mera saker. Jorden är också slut så det får bli ett nytt projekt så småningom. Man ska ha projekt. Det är det allra bästa.


till Dig. (du får tolka det som du vill)

Have you ever wanted to die when you were without your friends?
Haven't you said goodbye to the one on who your life depends?
Could it be that I don't wanna save you anymore?
Could it be that we don't have what it takes?

Have you ever wished for fire to burn away your mind restraints?
Haven't you been for hire or suffered those cheap complaints?
Could it be that I don't wanna save you anymore?
Could it be that we don't have what it takes?
Take it away 'cause I don't like this anymore
Take it away and throw it away

Have you ever wanted to die when you were without your friends?
Haven't you said goodbye to the one on who your life depends?
Could it be that I don't wanna hurt you anymore?
Could it be that we don't have what it takes?

Take it away 'cause I don't like this anymore
Take it away and throw it away
Take it away 'cause I don't like this anymore
Take it away and throw it away

mina pälsklingar

nämnde jag förresten nåt om hur mycket jag tycker om mina små troll?

image64

det är ändå rätt mycket

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

oj hoppsan caps i rubriken. nåväl. jag hatar att jobba helgnätter. Det är såna tillfällen man inte har lust att va med alls. Men om en timme får jag gå hem och tryna hela dagen. Hurra för det!!

Salli kom online på msn och underhöll mig. det är tur att ingen ser våra msn-konversationer säger jag bara. oj oj oj vad folk skulle hata oss. Gör inget kanske. Vi har ändå en plan.

Dessutom måste vi bli osams så jag tycker illa om henen och kommer uppskatta att hon sviker mig och bara flyttar iväg sådär. det är inte rättvist.

När jag går hem härifrån har jag bara en natt kvar till ledighet. det ska bli mycket skönt. Jag tycker om att vara ledig.
Längtar för övrigt satan tills pellefantvalpen växer upp och slutar bära runt på allt han hittar. Varje gång jag lämnar honom utan uppsyn så hittar jag en massa underliga saker jag inte vet att jag äger i min säng. Mestadels skor, ibland en tejprulle eller nåt annat han hittat och burit dit. MIndre kul dock när han tuggat på hemtelefonen. den är aningens......bucklig numera. Dessutom kapade han mobilladdaren för mig, men jag har ju värsta killen så han Fredrik tog med den till jobbet, lödde lite och så blev den som ny (nåja) igen. Häromdagen hittade jag en liten kontakt till en sladd. Den är söndertuggad till oigenkännlighet och jag kan inte för mitt liv begripa var den kommer ifrån och det stör mig nåt så jävulskt. Nånstans i min lägenhet finns således en halv sladd, men var?? och vad?? Har ju inte saknat nåt hittills, så förmodligen är det inget viktigt, men ändå... det är irriterande. Tur för pellefant att han är söt. Speciellt när han och Jack bestämmer sig för att ha brottningsmatch i sängen. När jag sover. eller sov kanske man ska säga.  Antingen är det brottning eller kapplöpning. Jag visste inte att jag bodde på en idrottsarena?

Apropå kapplöpningarna är jag lite småskraj. Lägenheten under min är nämligen till salu. den har stått tom ett tag, innan var den bebodd av en rar finne som kom upp och lånade saker och gav mig två lapin för besväret. Han har aldrig märkts elelr hörts av på nåt sätt. med tanke på att mina knasluvor låter som en mindre elefanthjord emellanåt är jag lite smånervös för att vi ska få en granne som inte uppskattar plötsliga valpfnatt. orkar inte med en gnällspik till på nedre botten. Egentligen vill jag mest av allt flytta härifrån men när man har typ noll pengar så är det inte så lätt. kåkarna häromkring är ju inte direkt gratis. Får bli nästa problem.

Nu ska jag försöka härda ut sista 45 minuterna innan jag äntlgen får gå hem och SOOOOOOOOOOOVA

smygledig

jobbar nätter i helgen. det vet väl alla redan?

blev en bra dag idag. efter gårdagens hundaktiviteter somnade jag strax innan tolv och fick sova till 10 imorse, utan att bli väckt! hurra!!

rullade ur sängen och hittade ett stort brev på hallmattan. yrvaket funderade jag en stund på vad det kunde vara, jag har inget minne av att jag beställt nåt. Minnet återkom när jag slet upp kuvertet. Hundarnas nya tjusiga halsband!!! Rött till Phoenix och grönt till Jack. Givetvis med broderade namn på, så man vet vem som är vem =). Heder till det företaget, snabbaste leverans jag varit med om när det gällt specialbeställda varor. dessutom fraktfritt! Yay!! Grabbarna är ursnygga i halsbanden och de sitter prima på dom!! Lycka!!

Fick finfrämmande i form av en snutte som kom och tog mig med på exklusiv romantisk candlelight dinner. eller ptja.... hämtmat från McD, men det funkar också. blev en vända på stan och parkeringsböter också. På hans bil som tur var... men ändå. hann med en quickie i soffan innan jag tog med mina odjur ut på en vända i elljusspåret innan jobbet. hatar jobbet. men vafan.... det är pengar... inte så mycket mer än så. men annars så...

det ordnar sig nog ska vi se. allt kommer att bli fint.

Nu ringde Freddrik. Full som ett ägg och då ringer han mig. Fan vad jag saknar honom ibland... Vi måste leka. Om jag inte varit fattig som en kyrkråtta hade vi kunnat gå ut och käka när han fyller farbror nästa vecka (tro inte att jag glömt) men det får väl bli i nästa liv elle rnåt. kanske

ingen rast och ingen ro....

efter jobbet tog jag med mig grabbarna på en långsväng... vi gick Rosenkälla och Brandholmen runt och sen hamnvägen hem med en sväng ut på vågbrytaren trots missödet sist. dock med kopplad valp denna gång.

trodde jag skulle slockna på soffan framför TV'n efter den resna, men det blev en tur bort till Andreas katter, banken och min mamma också, innan jag drog igång en diskmaskin och ställde mig för att laga mat. Min lax som är världsberömd i sju delstater (minst) och några avsnitt Vänner med en trött Jack på magen. Kna inte bli så mycket bättre.

Började krypa i kroppen på förkvällen. Skulle ut en kort sväng med hundarna, men det blev visst en runda i eljusspåret istället. Trodde vi skulle vara hyfsat ensamma vid den tiden (och i regnet) men alla orienterare i östra Sörmland var där så det blev inte tal om några lösa hundar. tyvärr! Men jag fick gå ångesten ur kroppen, rensa tankarna och hundarna fick en rejäl sväng innan kvällen. Nu kan jag slockna på soffan med gott samvete till Phoenix väcker mig vid 4 imorrn bitti igen. Mat har jag också färdiglagad ifall jag skulle bli hungrig (ganska
sannolikt) så det är ingen större fara med mig.

Dunkar Seether (älskar!!) på så hög volym jag törs med tanke på grannarna och funderar på om det blir wow eller TV ikväll. tiden får utvisa. jag kan vara vaken hur länge jag vill, imorrn börjar jag inte förrän 20. Har jag tur blir det dessutom lugnt.

Är jag idiot månne? Igen, som vanligt så här års? Emellanåt är tanken på att skjuta sig i munnen oerhört lockande. jag vet inte hur länge till jag orkar må så här.... men jag vet att det inte är nån idé, så jag bara sväljer och passerar. det ordnar sig nog så småningom. det gör det alltid. It'll pass....it always do.... den filmen är full av sköna citat.
jag vet att jag är brädad och det borde inte störa mig egentligen. Klart man väljer den som för tillfället erbjuder mest fitta, det fattar ju jag med. det känns bara så.....pinsamt.... att man varit del av hela den karusellen. och nu är man avslängd från åkturen. äh. inte vet jag. det löser sig nog. Slutar jag bara må som jag gör just nu... (jävla psyke sluta jäklas med mig!!) så ska det nog lösa sig så småningom.

jag har två flaskor vin i kylen.... har inte supit mig full i patetisk ensamhet sen typ Dackefejden. det är rätt duktigt tycker jag, men för alla andra är det så jävla normalt att slippa tjatet från demoner och ett helt jävla ångestzoo som bara älskar när man blir idiot så det kanske är svårt att greppa. Varje dag är en liten liten seger. Och nu ska jag sluta hänga ut mig själv såhär och sluta ämla mig.

allt är bra allt är fint allt är toppen. fåglarna kvittrar, alla är lyckliga, ingen har någonsin mer mjäll. Allt löser sig när man blir lite äldre (och lite mer normal) och snart kommer en liten mysig ängel neddimpande här bara för din skull. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!

Ibland saknar jag min pappa något jävulskt. Idag är det ibland.

yikes

eftermiddag, förmiddag, eftermiddag, förmiddag, natt, natt,natt.....

mitt schema för den här veckan. man ska inte vara snäll och byta. man blir helt lost i kolan till slut. vet inte när man ska vara vaken och när man får sova. Idag får jag sova när jag slutat jobba. oerhört skönt. det gör inget om jag sover en stund, är jag vaken inatt spelar det ändå ingen roll.

Igår blev jag bjuden på middag och bad efter jobbet. Han är underbar. Var Roomservice på TV men jag kunde inte ta ögonen från honom. Min allra finaste.....

Kröp i säng tidigt och kurade ihop mig intill honom. Ingenting söver mig så som hans närhet, doften av honom gör mig vek och svag och hela hans väsen är den största trygghet jag varit med om. samtidigt är han oberäknelig och det är ett äventyr att försöka hänga med i hans svängar. Den största berusningen är att försöka hålla fast vid allt det som är han.

Jag är kär....

Blev väckt vid 4 av en kissnödig hund (Phoenix). Det är sådär kul att dra på sig kläder och gå ut mitt i natten, men det är en liten gnutta lycka samtidigt att han faktiskt har börjat säga till när han vill gå ut. A small victory....

Om jag inte tvärsomnar totalt efter jobbet idag ska jag ned till banken och fixa mitt konto. (MÅSTE!!!) fixa ett pass hos polisen, mata kattskallar (deras elaka husse drog ju till Egypten i tisdags.... UTAN MIG!!!!!!!!) och helst dammsuga hemma och dra igång en maskin tvätt. helst av allt vill jag bara sova men man kan tydligen inte få allt.... Hundarna skulle behöva en rejäl runda också. Om jag är slö så släpar jag nog bara med mig Salli och Hope ned till Okle så jyckarna får springa av sig....


hundjakt i Linkeboda....

idag när jag kom hem från jobbet så hann jag ungefär ut med hundarna förrän jag såg att en forumkompis hund var på rymmen i Linköping. det är ju ungefär nästgårds för mig så jag, Daniel och Salli packade in oss i bilen och drog ned. Nu slutade allt så väl så att när vi hade 10 minuter kvar till avfarten vi skulle svänga av på så ringde hundägaren ifråga och voffen hade hittat tillbaka på egen hand. eftersom vi ändå var nere så passade vi på att ta en tur på Ikea och Fyra Tassar. Phoenix har nu, efter modigt övervägande, en väldigt rosa sele. Fast den passade prima på honom och Jack har äntligen kunnat få tillbaka sin promenadsele, så alla är glada.

Idag har jag dessutom varit en oerhört duktig matte och anmält mig och min pellefantvalp till valpkurs med start i slutet av mars. Han börjar växa om mig nu och när han laddat lite muskler och blivit medveten om det är han säkerligen inte speciellt njutningsfull att gå ut med. Ska hitta nåt roligt kursaktigt att sysselsätta Jack med också så småningom.

Annars är livet skapligt. Just för tillfället är jag trött som ett horhus, men det ebror förmodligen på att jag varit vaken sen halv fem imorse. Skulle fixat pass idag och satt in pengar på kontot så jag kunde betala de räkningar det är mest akut med, men det kändes viktigare att kunna finnas till hands för en medmänniska.

Nu är jag däremot värd en stund på soffan framför Vänner tycker jag. det är fan inte mer än rätt.

men idag!!

idag hade jag äntligen kraft att vara den roliga matte jag egentligen vill vara till mina små snuttefrön. Vi tog en promenad på vågbrytaren, jag och grabbarnaimage61
image62image63

en trevlig dag och jag minns att jag tänkte att "så mycket bättre än så här kan man inte ha det".

På vägen in så fick jag dock tänka om... Som tur var hade jag kopplat hundarna, eftersom det rörde sig mycket folk på hamnpromenaden. Jag vet att Phoenix har ett större intresse för fåglar och övrigt vilt än Jack nånsin haft. Jack skulle man förmodligen kunna sätta i en kaninhage utan att han fattade nåt. Phoenix är inte sån. Har jag inte fattat det förut så fattade jag det idag när han hittade en anka som han var väldigt nyfiken på. Jag hann verkligen inte stanna honom och plums sa det så hade jag hund överbord. Dessvärre kom han inte upp för egen maskin. Dessbättre var vi så pass nära att jag kunde bottna.Med (iskallt) vatten upp till midjan ungefär lyckades jag skyffla upp en lika genomblöt, kall, sprattlande och mycket överraskad hund på bryggan innan jag hävde mig själv upp.

Jag har aldrig nånsin bott så långt ifrån hamnen som på hemvägen idag....

inte idag heller

jag skulle ju vara en roligare matte idag. Jo tjena.... Vaknade iofs rätt skpaligt vid 11 och var ute en sväng med snuttisarna. sen gick jag och la mig och läste. Phoenix envisades med att slå med sin jättetass i boken och klänga med hela sig över bröstkorgen på mig så till slut fattade jag piken och kliade på honom istället. och somnade.... Gjorde en "Spidde" och vaknade 17.45. heja!! gick en stund med hundarna och sprang sen över till Bert för att skriva på årsredovisningen. Har hunnit duscha och tror jag har mat med mig till jobbet, där jag ska tillbringa natten. Imorgon ska jag på möte med min chef, och jag har inte ens hunnit titta på pappren... suck... alltid är det nåt. Jag får vara en rolig matte på onsdag eller torsdag istället.

bara en hund?

image60

värsta hjälten

Putte saves the day!!  Jag höll på att dö (okej inte riktigt, men ändå) för att jag var så hungrig och så fruktansvärt bakfull och då kommer killen med Maxmål till mig. nu är jag nästan människa igen. Det är rätt skönt. Min snutte ligger hemma och ämlar sig. Han är för gammal för att hålla på med eskapader av typen han var med om igår. Stackars hjärtat.

Nu är det faktiskt snart hemgång för mig och jag ska hem och ta en dusch och sen sooooooooova!!!! Är så sjukt trött att det knappt finns med på världskartan idag faktiskt. Har ändå varit en skaplig dag. lugnt som det kan vara på söndagar, passar min baksmälla ypperligt. Jag har hunnit med allt jag skulle ha gjort tror jag och smygsurfat en hel del också.

Synd att inte min dekoder funkar hemma, jag hade behövt en slökväll framför TV'n. Antar att det får bli film eller wow istället. Wow känns som om det var hundra år sen så det är nog dags att skaka igång igen.

Satan vad ospännnade mitt liv känns egentligen, men jag skriver i alla fall. så länge man håller huvudet en aning över ytan så får det väl räknas som ok ändå.

Imorgon ska jag vara en roligare matte åt mina pälsklingar än vad jag lyckats vara den här helgen.

jag ska aldrig mera dricka

jag vet att jag säger det varje gång men nu är det faktiskt verkligen sant.

Jag var på fest hos Putte igår. Eller fest och fest, det var bara vi och Jörgen men ändå. Trevligt hursomhelst. Efter ett par timmars struntprat och drickande hamnade vi i en taxi som lämnade oss på Hegevägen, där ett gäng skumma killar fanns. PuttE och Jörgen drog vidare ner på krogen och jag stannade hos Hege. blev mera sprit, mera struntprat och sedan hamnade jag och Hege hemma hos mig. Blev sent och jag fick inte sova mycket, men det spelar ingen roll. ingenting spelar någon roll idag.

Nu är jag tillbaka i saltgruvan och här är allt åt skogen som vanligt. varenda tåg är inställt och alla bilar är i Stockholm. Jag är bakfull som aldrig förr (eller i alla fall som jag inte varit på oerhört länge)

Kommer sova gott inatt i alla fall.

lördagkväll

jag jobbar eftermiddag i helgen. snutte ska ut och dricka sprit med sina gamla kollegor. eller rättare sagt så är han ute och dricker sprit med sina gamla kollegor as we speak. jag fick prata med Nyman och han var ungefär som vanligt, bortsett från att han ska ha barn då. anyway....

själv ska jag jobba till åtta, kasta mig hem, svida till mig coh sen dra bort till Putte för att leka fyllelekar med honom och Jörgen. mina bästa.... det blir nog fint hursomhelst, för jag har knappt ätit alls, har tre vinare på kylning hemma och Andreas kom och bidrog med nyutlånade stålar samt mitt ölspel.- det här kan sluta precis hursomhelst. jag ska jobba imorrn igen men det spelar ingen roll. jag behöver en attackfylla tror jag. jag måste komma på fötter på nåt sätt och spriten brukar alltid funka för att åtminstone göra mig döv och stum och numb för en stund. jag vet inte riktigt vad som är rätt eller fel, men det spelar nog ingen roll. allt håller på att glida ur mina händer och det enda jag vill just nu är att få stopp på allt som snurrar alldeles för fort. jag tror inte ens att det kan spela någon annan roll. det är nog inte ens viktigt. det enda som är viktigt är att jag ska få tillbringa en kväll ihop med folk jag tycker om och inte är rädd för. jag är alldeles för rädd för allt möjligt och jag är rätt trött på det just nu.

kanske är det dags att göra ett nytt försök. jag vet inte

RSS 2.0