men näää

jag har inga barn. jag har därmed sluppit undan att sätta hela mitt liv åt sidan till förmån för någon annans. Nu är det bara delar av mitt liv som kommer i skymundan till fördel för Jack, men det är inte riktigt samma sak.

Jag brukar försöka att undvika att ha åsikter om andra människors syn på föräldraskapet, men när man får höra så mycket underliga saker på det här bygget så är det så man blir mörkrädd. Och när man använder sina barn som en ursäkt för att komma före i kön brukar jag mest tycka att det är en aning skrattretande, men inatt blev jag mest ledsen. Vad är man för typ av förälder när man lämnar sin tvååring sovande ensam hemma?

Jag har kommit i kontakt med så mycket tragiska människor under mina år på det här bygget att jag nästan är lite ledsen för att jag tror att jag börjar tappa tron helt och hållet på mänskligheten.
det är aningen sorgligt ändå....

if we part....

image47

......my pulse will guide you through......


Jag kör min sista natt just nu. Trött som ett horhus är jag och inatt är det smörgåstårtenatt med Patric. Sådana traditioner kan man inte tumma på. =)

Försökte lura med mig Putte till Arlanda på lördag kväll, men han hade nån tråkig flytt att genomföra och kunde inte ge mig nåt definitivt svar... vore skönt att ha nån med sig även om det är lördagkväll och jag fattar att folk har bättre saker för sig än att umgås med mig (hur nu det kan komma sig??) Får ju visserligen sällskap av Salli på hemvägen men det vore rätt nice att slippa köra. Känns som att jag kommer ha annat för mig då ;)  Daniel jobbar väl antar jag... suck... nåja.... (och det här är inte aaaaaaaaaaalls en hint.... =))

Får inte sova imorrn bitti, för jag har möte med min psyktomte inplanerat klockan 10. Har en långpromenad inlagd på morgonen med min älskade hund, sen ska vi slacka på soffan och glo på Seinfeld om det finns tid över till det. Psyk efter ett nattpass och många vakna timmar, det är nästan laddat för tvångströja det.... =)

Lovade bort mig som hundvakt på fredag. För en gångs skull funkade det, så då ställer jag upp. jag är ganska snäll. (och dessutom känns det som att jag kommer behöva hjälp rätt ofta inom den närmsta framtiden)

Putte visade mig för övrigt sidan www.minhembio.com . Otäckt vad folk hittar på och varfpör varför varför har inte jag ett hus som jag kan bygag en alldeles egen biosalong i porno-rött???? och varför varför varför har inte jag en miljon pengar att lägga ut på dyra samlarboxar?? Eller så kanske man kan ställa sig en och samma fråga; Varför måste jag hela tiden låtsas att jag har ett liv??? jag skulle så mycket hellre lägga perversa summor på boxar och hi-tech än att.....typ....äta....
Å andra sidan, sen man blev hundmorsa/hundidiot så verkar det alltid finnas prylar där att tråna efter. För tillfället suktar jag efter ett likadant halsband som Jack har, fast i mörkbrunt och guld:
image48

...och jag kan inte för mitt liv begripa varför jag köpte ett sånt till Jack, när de kostar över 200spänn. fast galet snygga är de, tycker jag. Matchande koppel finns (givetvis) fast de är med pistolhake och jag tycker att BGB är så mycket bättre (<-----hundidiot). Har funderat länge på om man kan byta ut haken hos typ en sadel- eller skomakare och vad det i så fall skulle kosta (<-----ännu mera hundidiot) samt om det går att återskapa mönstret i fästet till haken.

Anyway....

Nu är det fyra timmar kvar innan jag får sluta och gå hem. åtta innan jag ska till psyk. man undrar ju vad man håller på med... jag har fortfarande inte skrivit min lista. det kanske får bli mitt projekt när jag kommer hem? Jo, tjena, det verkar som en bra idé.

Imorgon kväll ska vi ha styrelsemöte i huset. Alltid är det nåt. Vi som precis fått ihop en hjälpligt fungerande styrelse, blir återigen tvungna att rekonstruera då en flyttar ifrån oss. Som om det inte är svårt tillräckligt att få medlemmar. yikes. Undrar vem vi ska lura den här gången. Antar att det är dags att ta ett krafttag, jag vet bara inte hur.

Nya projektet går framåt, det är precis i startfasen ännu, men jag tror det kommer att bli bra, bara vi får lite tyngre namn med oss. Finns visserligen en poäng i att ingen av oss har någon praktisk erfarenhet, men det kanske går att lösa. Eller.... det är klart det gör. Föredelen är ju att man med lite tur inte behöver gå på de "gamla minorna".

Själv har jag börjat spåna på min egen framtid (igen) och kommit på nya projekt (igen). Efter de erbjudanden som kommit in så vet jag att det finns ett annat sätt att lägga upp sitt liv på, och det kanske är roligare än det jag har nu. Bättre för mig förhoppningsvis och bättre för min hund. Då skulel jag kunna gå ner i arbetstid utan att förlora allt för mycket i inkomst och samtidigt ha en möjlighet att kunna ägna mig åt mina perversa läggningar som bara blir fler och fler ju mer jag söker invändigt. det är så mycket jag vill göra och jag vet fan inte vart jag ska börja. och man får galet mycket idéer och känner sig fan så ambitiös när man jobbar nätter. Tänk om det skulle kunna gå som jag vill för en gångs skull? Det vore trevligt. verkligen.

jag ska aldrig mera dricka....

jag var på fest igår. jag drack vin. jag kom dit mycket senare än alla andra så jag drack väldigt mycket vin på väldigt kort tid. När de andra gled på krogen gick några av oss tappra själar vidare på ännu en förfest. När även den förfesten gick mot sitt slut gick de andra på krogen medan jag lufsade hem och gick och la mig.

körde lite buss och somnade sedan gott och har sovit som ett ägg inatt. Åt min vanliga bakismat (fiskpinnar och potatismos) och drog till jobbet.

Jag är väldigt väldigt bakfull idag

ändå lite irriterande

jag och Jack fördrev gårdagekvällen på soffan efter en långpromenad. pratade lite, åt chips och kollade på Seinfeld. Den finns nog ingen som är så bra på att lyssna som Jack. Och han håller med mig om allt. När han somnat på mitt bröst och även jag fick svårt att hålla ögonen öppna gick vi och la oss. det känns visserligen konstigt att sova själv, men jag var trött som ett horhus så det gick bra ändå.

Försov mig imorse. Vaknade strax efter 12, så vår planerade tränings tog vi en raincheck på. det finns flera tillfällen. Hann inte duscha heller. får göra det efter jobbet.

Ikväll ska jag på fest med mina favorittjejer. Det kommer att bli bra, vi har alltid kul ihop. Och ingen där gör mig illa. det är bra. bara jag, mina tjejer och vinet. Heja vinet.

Sitter nu på jobbet och surfar google. Jag lever hela mitt liv genom google. just nu letar jag efter bilder på vad som inom en inte alltför avlägsen framtid förhoppningsvis ska bli min nya gaddning. två snyggingar. Det ni!

blev tydligen ingen gästabudsboll för snufs igår. Även folk i hans närhet beter sig som ägg, och det är ju tråkigt. Men det är ju skönt ibland att det inte bara är jag som är en dörrmatteråtta.

Sheisse... det är verkligen bara en vecka kvar.... och jag håller på att gå upp i atomer. tror jag. jag vet inte hur det känns. jag har ingen aning.

----

Ursäkta.... är det inte meningen att en ersättare/vik. ska vara just det? kunna hoppa in med hyfsat kort varsel och inte bara laja jämte i hundra år och aldrig kunna jobba när det behövs? ibland undrar man ju vad det är vi lägger pengar på? jag fattar ju att man kanske inte kan gå in varje gång.... men nån gång vore väl kanske kul?

vi har möte på torsdag. känns som att det behövs just nu. kan bli spännande att se vad som händer.

så går en dag i våra liv.....

min första eftermiddag idag. sovmorgon. fyfan va skönt.

Inatt fick jag en trevlig omgång. Höll precis på att duna in när.... ja, ni fattar. det var trevligt och välbehövligt. Närhet är alltid bra. Han är full av överraskningar, min snufs.

igår tog jag och Jack en halvlång promenad med Daniel och tillhörande byracka. började med att hälsa på hemma hos Daniel. det var intressant, för jag har aldrig varit där. Försökte under promenadens gång att reda ut ett och annat, men det känns som att folk bara hånar mig så jag ger upp det hela. Man ska vara ensam. Då blir man inte besviken på människor.

Imorgon är det en vecka kvar.... Jag roade mig med att beställa lite prylar på nätet idag, jag kunde inte hålla mig ;) Har ju det mesta och vill inte lägga ut för mycket eftersom jag inte vet hur länge det blir, men faktum kvarstår; det ÄR kul att shoppa. Och en hel del behövdes oavsett så.
Jag fattar inte att det verkligen kommer att hända på riktigt. Yikes!

Har sökt massa jobb och det verkar som att jag är åtråvärd. Har två intervjuer bokade redan, så får vi väl se. det är inget drömjobb, men det passar mig och det liv jag lever för tillfället. Just nu vill jag bara bort....

---

my god nu ringde största idioten hittills.... nåja... näst efter tanten som såg "en hängbro och en å" om hon tittade ut från sitt fönster och blev vansinnig när jag inte hade en aning om var hon var. jo tjena... den här befann sig på en adress som bara finns i göteborg. jo tjena....  ibland är det roligt. Fast jag vill ändå bort, för nu är jag less på det här.

----

Bushundens husse ringde precis och var ute med en aphund. Det förvånar mig inte alls. Min hund är som en korsning leksaksaffär och djurpark. När jag hörde Jacks apljud i bakgrunden kunde jag bara lugnt konstatera att "det är min hund du har hittat, jo"

Apropå bushunden så brukar han lägga sig under badkaret hemma hos Fredrik. I onsdags var matte lite trött och hann ungefär dit innan jag kände att det var läge att borsta tänder och krypa ner i sängen. Efter ungefär 20 minuter hör jag genom min halvdvala hur hunden piper. Kikar ned på min sida av sängen där han brukar ligga och hittar ingen hund. Ropar på hunden som inte kommer. Pallrar mig således upp och ut i vardagsrummet där Fredrik ligger och kollar på TV. Ingen hund. Frågar Fredrik var hunden är. Ingen aning. Till slut hör jag en uppfordrade dunk på badrumsdörren.... Öppnar. Överlycklig hund och gapskrattande pojkvän. Världens sämsta matte glömde bort Jack, som sin vana trogen lagt sig under badkaret för en tupplur efter promenaden..... Behöver jag säga att hunden tydde sig mer till Fredrik än mig den kvällen? Världens sämsta matte.....

23e januari....

blä....

Igår ringde min chef 7.15 och frågade om jag kunde gå in och jobba eftermiddag. Alla vet att jag inte är helt riktig när jag är nyvaken så jag sa förstås ja. Fick tillbringa en långtråkig eftermiddag på jobbet.
Var hemma vid 20, gick en sväng med min hund, lekte lite med honom och tog sedan ett välbehövligt bad. Älsklingen kom hem efter fotbollsträning strax innan 22. Blev en bra kväll trots allt.

jag kunde inte somna inatt. vred och vände på mig och sista gången jag kollade på klockan var hon tjugo i ett.... vid kvart i fyra började Jack pipa och leva runt. bara att dra på sig lite kläder och masa sig ut så han fick kissa. Aningens frustrerande är det dock när hundskrället börjar leka med löv och helt glömmer av att han var kissnödig. suck.

lyckades somna om en stund när vi kom in igen. När Fredriks alarm piper börjar han peta på mig och säger "Hjärtat, klockan är halv sex nu". PANIK!!! jag börjar jobba 6 och ska helst hinna ut med jycken en sväng innan. Nu löste det sig eftersom Fredrik erbjöd sig att ta Jack.

Bilfan var totalt igenfryst och det tog mig ett bra tag att få bort så pass mycket  is att det gick att få nån sikt över huvud taget.

Nu är jag på jobbet och här är tråkigt som vanligt. och det enda jag kan tänka på är vad det är för dag ida. det kanske är fånigt, jag vet inte....


sällskapssjuk

sov alldeles för länge idag igen. vaknade till ordentligt när mobilen ringde och nån ville be om ursäkt. för vad? kan man fråga sig egentligen?

som sagt, egentligen bryr jag mig faktiskt inte om vad som hänt, jag har gått vidare för hundra år sen ungefär, det är bara det att jag känner mig så......förlöjligad... allt det jag sagt till någon av dem har de sedan suttit och skrattat åt tillsammans. att de suttit och diskuterat mig över mitt huvud och bakom min rygg. att alla vetat men inte jag. och att man samtidigt kan tycka sig ha rätt att kräva förstahandsinformation när man inte kan leverera den själv.

kanske förstorar jag upp det hela och jag fattar att man vill spela lite safe innan man går ut och berättar för allt och alla. men om det är det man är ute efter kanske man bör vara försiktigare än att sanningen kan komma fram till mig på omvägar? äsch. nu har jag lämnat det bakom mig.  snart.

kom hem för en halvtimme sen ungefär och har dragit igång en diskmaskin och skrubbat rent min spis. det behövdes. när diskmaskinen är klar tänkte jag dra igång en maskin tvätt, för jag har inga rena kläder över huvud taget och det kan vara trevligt att inte gå naken till jobbet på onsdag.

Onsdag förresten..... det är den 23e och ännu ett år har gått. men vi skapar nya minnen. det är det enda jag vet.

cleaning out my closet

jag kan inte sova.

Jag har funderat rätt mycket den här helgen. sanningar som börjar komma fram och jag börjar få fram bilden på pusslet igen. det ska lösa sig.
men jag ska börja från början.

i lördags tog jag och Jack bilen (med Daniel och Salli) till västerås för att laja med ett 30tal hundar. jag älskar verkligen hundträffarna, det är alltid lika kul att träffa folk och se på när flertalet hundar av olika ras, storlek, kön, ålder och nationalitet samsas, springer i kapp och leker. Dessutom är det bra för Jack att dels få träffa andra hundar och dels att få glömma bort att människor är ganska otäckt.
Var hemma strax efter halv nio, och en mycket trött hund somnade på sin filt efter att ha nosat igenom sin favoritFredrik. Själv slängde jag mig i ett bad och shejpade till mig. drack några öl och sedan hamnade jag och Fredrik på krogen fram till stängning. Sprang på massa roligt folk och hade verkligen kul.

Fick av en vän bekräftat vad jag misstänkt länge. Jag tror inte att jag bryr mig egentligen, tycker bara det är lustigt hur man tycker sig kunna kräva en sak av andra människor, men inte har stake nog att vara lika rakryggad själv. Å andra sidan är det faktiskt inte min business och jag har annat för mig än att bli upprörd. Men för att använda någon annans ord så hade jag hellre hört det direkt än på omvägar. pinsamt.

dagen har ägnats åt baksmälla och min vana trogen sov jag 14 timmar efter lördagens krogutsvävning, alltså kan jag inte sova nu och sitter här istället. Fredrik sover sen länge och jag ville inte hålla honom vaken med mitt snurrande så jag försöker trötta ut skallen med en masa slösurfande istället. Jack har gett upp hoppet om att jag ska komma och lägga mig i sovrummet och kurat ihop sig bekvämt på sin filt i vardagsrummet istället. Själv börjar jag få ont i ryggen efter att ha suttit tre timmar ihopkurad på en barstol och knapprat på tangentbordet, så nu är det läge att avrunda det här och shejpa till sig igen.

vanmakt

Har precis betraktat en film på youtube (jag tänker inte lägga in länken här.) där det visas hur man gasar ihjäl hundar i en plåtbox. två män fyller boxen med hundar, lägger på locket och drar igång gasen. När man hör hur hundarna tystnar stängs gasen av, locket öppnas och ovanpå högen med döda hundar läggs nu ett gäng valpar... Där nånstans klickade jag ned fönstret för det enda jag kunde tänka var...... "det kunde varit Jack".   Min underbara, glada busvoffe som tittar på mig med världar av tillit i blicken, min underbara kompis som ger mig så mycket. Uppskattning när jag behöver det, glädje när jag är nedsträmd, tröst när jag är ledsen, sällskap när jag är ensam och vägledning när jag har svårt att hitta stigarna. Det kunde varit han. Och utan honom, var hade jag då varit?

Jag har en och en halv timme kvar på mitt sista nattpass innan ledigheten. Är trött som ett horhus och vill bara hem. Imorse lyckades jag pallra mig ut på en timmes promenad innan jag stupade i säng.

har roat mig med att leta resor och faktiskt hittat lite som kan vara intressant. Tyvärr inget dit vi ville i första hand, men kanske Fredrik har bättre tur? fritidsresor hade tydligen sin webbokning stängd fram till 06 så där kunde man inte få några besked över huvud taget. Fan, jag vill verkligen iväg nu. Vi behöver det, både Fredrik och jag. komma iväg, vara vi någon helt annanstans och inte bli störda. det har varit alldeles för mycket krångel sista tiden.

Fan vad jag längtar hem. fan vad jag längtar efter en varm famn att somna i.... Jag saknar hans doft.

en nystart?

jag har inte kommit iväg ännu...  Fastnade på ams.se och har sökt massa jobb nu. Hittade en hel del som faktiskt kändes spännande. Alltså inte spännande som man säger i sitt personliga brev utan spännande som att det kanske till och med kan vara roligt att jobba med. hurra!!! Massa jobb hemifrån dessutom, vilket ju passar ännu bättre om man ska isolera sig. och det vill man ju ibland. yay!!!

jahaja

jag satt 30 min i ett väntrum på psyk idag. ingen kom. är det så betydelselöst? till slut struntade jag i det och åkte hem istället. jag orkar inte bekymra mig längre. kanske ärdet inte ens viktigt? jag vet inte. jag kom på nånstans mellan receptionen och psykentré 2 att jag tokglömt vad det var jag skulle kommit på tills idag. det enda jag kunde komma på att skriva upp på min lista var att jag vill sluta vara det jävla psyko jag är.... att jag inte orkar med mitt eget psyke längre... fast det spelar egentligen ingen roll, för ingen kom. så betydelselös är jag...

hämtade jycken och åkte hem istället. har dreglat en stund i soffan framför Life on Mars (rekommenderas, för övrigt!) 
Nu har jag hittat mitt lånekort och funderar på att åka ned till biblioteket en stund och leta efter nåt att läsa inatt. drog ut ca en miljon sidor från jobbet igår om allt möjligt och roade mig med att läsa om träning i badet igår. skönt. Har fått paket också, borde hämta det. helst idag. ingen aning om vad det är, men det blir nog bra ändå. tror jag.

Fredrik påpekar att det är dags att jag fixar ett pass så jag får väl ta vägen förbi polisstationen och styra upp det. snart... ska bara....
Idag börjar apatin göra sig påmind igen och det är det värsta stadiet av allt. måste måste måste komma vidare. någonstans ska jag.

Jag börjar ändå hoppas på en fungerande framtid. kanske. man ska inte ta ut något i förskott, men jag försöker i alla fall. Varför är det så svårt att släppa taget? Varför är det så svårt att ta sig vidare? varför gör det så ont? det var ju inte alls så här det skulle bli... det var ju inte så här jag hade planerat allt...

jag har slarvat med medicinen IGEN. jag måste skärpa mig. fan det är tur att jag inte käkar knullpiller längre, då skulle det vara kört för länge sen.

Äsch.... ska shejpa till mig nu och dra ned och i alla fall hämta mitt paket. Vad det nu kan vara för nåt...

fyfan

jag är på jobbet igen. svettas som ett jävla horhus och känner mig allmänt äcklig. jag som trodde jag var frisk igen... Tji fick jag....

I söndags var jag och Jack ute och hälsade på hos Karin och Diva. Blev hundlek och full fart en stund och Jack har nog aldrig sovit så gott som den natten.

Just nu sitter jag och smider planer för fullt med Hannah. Har en hel drös semesterdagar att plocka ut, så det här ska nog gå fint. fast yikes!

Imorgon är det dags att pallra sig till psyk igen för del två i utvärderingen. Han har verkligen ingen humor, den mannen, fast det har ingen psyktomte jag träffat haft. det kanske är en del i deras utbildning? "eliminerande av humor, 30p"?

Idag när jag kom ut till djuren var där en mindre. MIn Glans har gått vidare. det är underligt att man fan aldrig vänjer sig. efter 17 år borde man liksom vara förberedd. Ändå så kommer det alltid som en chock när det är över. Det är konstigt. Fast sunt kanske. den dagen man vant sig och rycker på axlarna är det fan dags att skaffa porslinskatter.


Sov gott Glans.
image46

renovering

nu har jag pillat lite med designen på min blogg igen. tyvärr tycks blogg.se ha uppfunnit en helt egen variant av html, vilket försvårar det en aning, men jag kanske kommer på det så småningom. men tryck uppdatera så får ni se i alla fall.

extremt tråkig dag på jobbet och nu är jag äntligen hemma igen. har lagat mat och ätit framför TV'n och varit ute en träningsrunda med en hund som plötsligt tycks ha förlorat hörseln.... hmmm.....

funderar på vad jag ska ta mig för härnäst. borde rafsa ihop alla hundprylar jag inte använder som ska ned till SOS (nån som har nåt liggandes för övrigt?)  men först ska här spenderas kvalitetstid med min fina jycke som just nu ligger på golvet och åmar sig för att hans matte är så sjukt tråkig.

living on a prayer

efter helgen ska här smidas planer. jag ska balansera ihop mitt nya äventyr med mitt gamla. har begravt mig i litteratur och höll på att komma försent till jobbet imorse bara därför. =) det ska nog bli bra.  jag tror inte att det här är ett monster (heller).

-----
häromdagen tittade jag för övrigt på "Outsiders" på vilken kanal det nu kan tänkas gå på.... nåja. i alla fall så handlade det om folks om lever på andras sopor. Ja, även mat. ledde till en diskussion med min loved one, men det var liks inte dit jag ville komma. hursomhelst så sa en 18årig emohippie nåt om att han ibland brukade börja käka på mat han hittade på gatan och i soptunnor på McDonalds. "Folk brukar bli arga" sa han. jofan... det kan jag tänka mig..... Fast han menade att de blev arga för att han påvisade deras "överkonsumtion".... Jag tror nog mer att man blir upprörd för att det är brutalt äckligt. men vad vet jag?

så det kan gå....

....nu har jag hemligheter för mig här igen.....  tur att nån lovat att följa med och hålla mig i handen allraminst..... för här går det minsann undan i svängarna.... och nu kommer det ta lång tid att tvätta bort flinet från mitt ansikte. ;)

sweet, sa Sebastian på Samres

...vilken tungvrickare...

idag är jag tillbaka på jobbet. jag jobbar förmiddag hela helgen. det är ganska skönt för då får man sova på nätterna.
Igår kom Fredrik med mat till mig. det var trevligt för jag var hungrig. sen fick jag ha sex också fast jag är sjuk. och han fixade så mitt kylskåp står någorlunda rakt. Vilken kille! När han åkte hem strax innan 20 var jag redan på väg ner i sängen och sov gott hela natten tills jag vaknade av radion och patrik Isaksson. så var den dagen förstörd.

ledsen

jag har jobbat nätter i helgen och roat mig med att kolla igenom blockets hundannonser. Ryser fortfarande av obehag när jag funderar på vilka korsningar folk tussat ihop... BC, husky, amstaff och schäfer.... jo jag tackar jag.... Låter som en trevlig och sund kombination. genomtänkt... sen blir jag ännu mer ledsen när jag ser att unghundar och valpar (tror den yngsta jag hittade var 12 veckor) reas ut till snabb affär på grund av "allergi" eller "tidsbrist" eller en kombination av båda.
När jag började fundera på att skaffa hund var det första jag gjorde att boka in tid för ett pricktest för koll av allergier (jag har lindrig astma och är allergisk mot katt). Efter det kan man börja tänka över sin situation och fundera över om det funkar att ha hund med det liv man lever.

Det absolut tråkigaste är väl när man inser att många av dessa korsningsvalpar med allehanda olika raser i sig förmodligen snart kommer att få en alldeles egen blocket-annons om 7-8 månader "pga allergi".

----

Apropå detta med att hitta ett nytt hem SNABBT så hittade jag även en ganska rolig text. Antar att tongångarna känns igen hos de flesta som kollat hundannonser eller haft nånting med omplaceringar att göra någon gång

Please help! After two long years of being on a waiting list for a dog, we have been notified by breed rescue that, at long last, our number has come up and ... WE ARE HAVING A PUPPY!
We must get rid of our children IMMEDIATELY because we just know how time consuming our new little puppy is going to be and it just wouldn't be fair to the children. Since our little puppy will be arriving on Monday we MUST place the children up for adoption this weekend!

They are described as:
One male -- his name is Tommy, Caucasian (English/Irish mix), light blonde hair, blue eyes. Four years old. Excellent disposition. He doesn't bite. Temperament tested. Does have problems with peeing directly in the toilet. Has had chicken Pox and is current on all shots. Tonsils have already been removed. Tommy eats everything, is very clean, house trained and gets along well with others. Does not run with scissors and with a little training he should be able to read soon.

One female -- her name is Lexie, Caucasian (English/Irish mix), strawberry blonde hair, green eyes, quite freckled. Two years old. Can be surly at times. Non-biter, thumb sucker. Has been temperament tested but needs a little attitude adjusting occasionally. She is current on all shots, tonsils out, and is very healthy and can be affectionate. Gets along well with other little girls and little boys but does not like to share her toys and therefore would do best in a one child household. She is a very quick learner and is currently working on her house training. Shouldn't take long at all.

We really do LOVE our children so much and want to do what's right for them. That is why we contacted a rescue group. But we simply can no longer keep them. Also, we are afraid that they may hurt our new puppy. I hope you understand that ours is a UNIQUE situation and we have a real emergency here! They MUST be placed into your rescue by Sunday night at the latest or we will be forced to drop them off at the orphanage or along some dark, country road. Our priority now has to be our new puppy.


ja jäklar

nu är det gjort!!

*nervös*

jag tror det slagit ned...

min hjälte Putte  fixade skivan med kylskåp, släp och allt annat junk. han ska få en extra lakritsrem. jag har ett nytt fint kylskåp och allt slutade lyckligt, hurra!

är ensam inatt. Fredrik har tränat fotboll och kom hem sent. Han är glad för han blev uttagen till turneringen i helgen. Det visste jag hela tiden att han skulle bli. han har pratat om den helgen sen vi blev tillsammans ungefär, så det är han värd. Min finaste....
Hursomhelst så orkade jag inte packa in mig och Jack i bilen och åka dit och snora när jag lika gärna kan göra det hemma. Dessutom tror jag att jag behöver en natt med en skedande hund. Om ni bara visste hur det värker i hjärtat av ren stolthet bara av att titta på honom. Världens finaste kille och jag kan än idag inte förstå hur jag kunnat ha sån tur.

Tror dock att det slagit ned trots allt. Känslan jag yrade om tidigare. Ska suga på det ett tag så får vi se. Fast jag tror redan att jag bestämt mig. Yikes. Det får bära eller brista på nåt sätt.

Nu ska jag väcka min trötta hund så vi kan gå och lägga oss ordentligt så jag får sova och bli frisk nångång i en inte alltför avlägsen framtid.

menvafan

jag är sjuk. jättesjuk. förmodligen döende. det är sååååååååå synd om mig.

somnade vid halv elva igår och vaknade när Fredriks alarm ringde vid halv sex. tog med mig hundskrället och åkte hem. plockade på mig cola, chips och dip från Hegevägen och tänkte bo i soffan framför några avsnitt av scrubs. väl hemma ställde jag in colan i kylen bara för att upptäcka att nämnda kyl slutat fungera över natten. fanfanfan. vis av erfarenhet öppnade jag frysen för att kolla så min glass (som jag haft heta fantasier om hela morgonen)  inte smält. Frysen fungerade men inte kylen. fanfanfan.... efter en konsultation av ett ex (som jag för övrigt drömde hade sex med en tjugoårig kille inatt) var det bara att konstatera att det är läge att köpa nytt kylskåp. yay!! så nu sitter jag här i väntan på att Onoff ska öppna så jag kan dra dit och spontanköpa dyra saker. funderar för tillfället mest på huruvida jag kan få hemleverans av mitt nya kylskåp (förmodligen) och om jag kan få hjälp att forsla bort mitt gamla (gissar på det) och vad fan det nu kan tänkas kosta. Tur jag löste mitt lån på plasman för det innebär att jag har pengar över på onoffkortet. och jag som inte skulle handla mer på kredit nu.... fanfanfan...
Ingen med stor bil och mycket muskler som känner att de orkar hjälpa mig lite grann nu. Rover är en fin bil men jag tvivlar på att det går att få in ett kylskåp i den. dessutom har ju inte jag några muskler ändå så. fanfanfan.

menmen. lägenhetn står kvar, jag mår skapligt bra och är långledig (fast sjuk) och min hund ligger och snarkar på mina fötter så jag klarar mig ändå. Fast jag inte har några muskler, men det är ju mitt eget fel.

Apropå hunden så gick vi en lång runda igår igen. Blev avlöst redan 5.15 så jag hann hem och pussa på Hegevägen innan han åkte till jobbet. sen tog jag och jycken en långpromenad och passade på att träna lite på vägen. det går framåt även om det inte är felfritt än (mitt fel mer än hans)

och idag fyller Andreas år. Enligt kilroy är livet slut vid 33, du vet det va? men hipphipphurra på dig ändå, himla droid

börjar ju bra....

imorse kom jag hem till en tom och öde lägenhet. inte ens en hund som kom och skuttade av glädje för att jag var hemma. ingen varm kropp i sängen som lägger morgontrötta tunga armar om mig och andas i min nacke. inget hunddregel på min kudde, inga Jacksnarkningar. Bara.....jag.... lyckades somna efter 9 i alla fall. vaknade till strax innan luchtid av en överlycklig fnysning i mitt öra och en massa studsande i min säng. det kan bara betyda en sak - bushunden har hittat hem!! Han hade dessutom sällskap av Fredrik, som skulle ner till Oxd och spela fotboll. Jag gav mitt hjärta en puss och önskade lycka till och somnade om, tätt intill min fina jycke.

Pallrade mig ur sängen vid 18-tiden, slöade en stund innan jag satte fart, gick en vända med Jack och sen satte vi oss i bilen för att fixa lite och lämna honom hos Fredrik innan jobbet. Började med en vända på Konsum för att rekvidera nattmat och sen bort till mamma för utfodring av kreatur. När vi var klara där och satte oss i bilen igen så.....startade den inte.... morr.... Jag började leta startkablar (jävla tur att jag har allt i min bil) och nyckel till mammas Peugeot. Snajsade runt 307:an så bilarna stod mot varann och började leta efter spaken som skulle öppna huven på bilfan. FANNS INTE! Ringde Putte som har en likadan bil och fick guidning genom hela proceduren. Eureka!! Bilfan startade och jag försökte köra så mycket som möjligt för att få upp laddningen innan jobbet. svårt när man har tio minuter på sig dock. Kom till jobbet prick 20 med en liten röd damphund vid sidan. Hann ju inte lämna honom innan jobbet ju.

Som tur är har jag en rar pojkvän som kom och plockade upp fulhunden på vägen hem. Sann lycka för Jack när Fredrik kom travandes i trapphuset. Nu är de hemma och har grabbkväll och dricker öl. det är så jävla skönt att de funkar ihop och att han inte ser Jack som ett problem utan tar hand om honom som om det var hans egen.

--

så min dag har börjat dramatiskt och nu sitter jag på jobbet med världens halsont och ska försöka ta mig igenom den här natten också. helst söndagnatten med men det återstår väl att se. vore ju ytterst lämpligt att bli attacksjuk nu när jag snart får vara långledig. timing kroppen, timing. å andra sidan är väl inte människokroppen direkt känd för sin ultimata timing nån gång, det fattar man ju bakom en vagn. äsch.

Intuition?

jag har ett nytt spel på min mobiltelefon. jag har spelat hela natten. HELA natten. jag är en tönt på riktigt. släpade ut min morrontrötta jycke på en långpromenad vid 6 imorse och var hemma och i säng vid 9-tiden. skönt. Somnade ihopkurade i sängen han och jag. Har sovit till halv fem på eftermiddagen. välbehövligt.

Nu är jag på jobbet och kör första natten av tre. det är inte ett skit att göra så jag vet faktiskt inte vad jag ska vara här för. men det kanske blir bra. och ja, jag är fortfarande rädd. något galet hysteriskt. men det ordnar sig. det ska bli bra. jag ska bli bra. vilket år som helst nu. och om jag kickar in 150mg Zoloft (jag har höjt igen...) så kommer ångesten att ge upp åtminstone för en stund. det är skönt, men jag måste sluta slarva med medicinen. jag vet ju att jag inte mår bra då. det får väl bli nån form av nyårslöfte eller nåt. eller justja, jag skulle ju inte lova nåt alls i år. då kan det gå hursomhelst.

Nu är Hanna hemma igen, hon ringde förut och vi fick prata lite strunt en stund. som jag saknat henne!! vilket år som helst ska vi leka vinkväll igen. När det nu kan bli. nackdelen med att jobba skift är att man sällan kan få en ledig kväll ihop att bli fulla på. Fördelen med vänner som också jobbar skift är ju att de förstår att man kan vara full en helt vanlig tisdag. Man ska bara hitta tisdagen också.

Jag har surfat runt lite i jakt på en ny flockmedlem. har några stycken jag fastnat lite extra för, men har inte bestämt mig ännu. Egentligen letar jag efter känslan som infann sig när jag såg Jack. Just det där att "Där är min hund!" kompliceras ju ytterligare med tanke på att Jack är en mycket speciell hund med egenheter som ställer till besvär på vissa sätt och samtidigt världens enklaste hund. vad händer om man får hem en jycke som inte funkar med Jackie? en hund som har extrem separationsångest eller är extremt morronpigg eller rutinfast? Jag och Jack som mest flyter genom vardagen lite som vi känner för.  Han har ju aldrig brytt sig om ifall vi käkar frukost vid 5 eller 12 eller om vi går på långpromenad mitt i natten och sen sover oss genom hela dagen. Allt går givetvis att lösa, men tills dess fortsätter jag vänta på känslan i maggropen. den har ju haft rätt förut.

Apropå Jack så måste vi komma igång med vår träning igen. Vi har tappat hur mycket som helst sista tiden känns det som. egentligen skulle vi behöva en general eller nåt som kom och övervakade oss så vi skötte oss och inte bara lajade runt. Får bli ett projekt under ledigheten.

Nu ska jag fortsätta stressa med mitt arbete (spridda applåder och gapskratt hörs i salongen)

hard to be faithful....

den här låten får mig att må illa.... på riktigt. speciellt nu när jag läst texten....

Honey why you callin me so late
It's kinda hard to talk right now
Honey why you cryin
Is everything ok
I gotta whisper cause I can't be too loud

Well my girls in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin my name
It sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's funny that you're callin me tonight
And yes I dreamt of you too
Does he know your talkin' to me?
Will it start a fight?
No, I don't think she has a clue

Well, my girls in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin my name
It sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's really good to hear your voice
Sayin my name it sounds so sweet
Comin from the lips of an angel
Hearin those words
It makes me weak

And I Dont
Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Never want to say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Honey why you callin me so late?

varför gör jag såhär mot mig själv?? varför??? varför utsätter jag mig för sånt jag vet kommer göra ont? varför gör jag såhär? varför tillåter jag ångesten att komma över mig? varför låter jag min ångestsjäl ta överhanden? jag vill ju inte må såhär.... FAN!!!
Jag behöver hjälp nu. Jag klarar inte det här själv.

need to rewind myself

försov mig som vanligt imorse. har sovit hos Fredrik hela veckan ungefär, det stör inte mig så mycket, men jag har ju ungefär noll koll på mitt hem.... Var hemma en sväng igår och konstaterade besviket att ingen ligistunge brutit sig in och tokstädat lyan. damnit!! det ser fortfarande ut som grottan.... helvete.

var vaken lite halvlänge inatt och gick väl och la mig runt ett-tiden. har sovit som en stock hela natten. jätteskönt. tyvärr så försov jag mig alltså "imorse" och klev inte ur sängen förrän strax efter 12. när jag och Jack kom ut började hundskrället att studsa överlyckligt upp och ned. det kan bara betyda en sak - SNÖÖÖÖÖ! tyvärr ledde det även till att korta vår promenad ytterligare, då jag var tvungen att gräva fram min bil under snömassorna. vi hann dock med ett mindre snöbollskrig, samt att leka tumlare under snön.

nu är jag tillbaka på jobbet och förväntas vara här till 20 ikväll. vi får väl se hur det blir med det. roat mig med att surfa runt lte på folks bloggar och blivit inspirerad av i alla fall en. alltid nåt.

häromnatten drömde jag för övrigt om gigantiska buttplugs. Vi snackar halvmetern höga och i form av clowner och lilleskutt på en windsurfingbräda. jag vet inte riktigt hur man ska tolka det, buttplug finns inte direkt med i drömlexikon, men ändå. vet inte riktigt om man vill ha en clown där heller (även om man såhär i efterhand kan konstatera att det kanske man redan haft). försökte anal(hahahaha)ysera mina märkliga drömmar med kamrater, men har hittills inte fått något annat än skeptiska blickar från dem. konstigt. ska fortsätta spåna vidare när jag kommer hem ikväll. eller så kanske jag bara ska lägga det bakom mig och skylla på Zoloft. jag vet inte vad som känns tryggast faktiskt.

RSS 2.0