why try to stay sober when I'm dying here

Idag sa kroppen stopp. varje fiber i kroppen värker och svider. jag orkar knappt stå upprätt. Jag hatar det här. Jag vet varför. Jag har slarvat med medicinerna igen, blev av med psyk-kontakten som jag slagits för i flera år och nu är minsta motgång ett helvete. När man ser min situation i jämförelse med många andras känner jag mig patetisk, men jag klarar inte av att "rycka upp mig". Jag trodde jag skulle kunan skärpa mig, men det går inte. Flaskan känns farligt lockande. Tyvärr gör även känslan av att skjuta sig i munnen det. Fan vad jag hatar mitt patetiska psyke som inte klarar nånting. Jag hatar att jag blir trött och då fattar inte kroppen att man kan vara trött fysiskt utan måste ta slut totalt och slå in alla resurser den har. Jävla skitkropp. Just nu håller min hjärna på att fundera ut konspirationsteorier mot sig själv. Den har slagit på alla spärrar och ska göra sig av med allt allt ALLT som är jobbigt och kräver engagemang, det vill säga mitt arbete och mitt förhållande. det värsta är att den lilal del av mgi som fortfarande är någorlunda sund tycker att det verkar som en ganska bra idé. Nämnde jag att jag hatar mitt psyke?

Laddar Seether för fullt i högtalarna, hade tänkt citera en text men kan inte bestämma mig för vilken som är mest lämplig idag. Jag är mest besviken på allt möjligt, mest av allt mig själv. Idag är ingen bra dag på något sätt alls.

Nu ska jag trycka i mig en högre dos Zoloft och lägga mig och vänta på att det ska kicka in. Kommer jag inte tillbaka och är fluffig och aningens speedad nån gång i en inte alltför avlägsen framtid så har jag antagligen hittat nån spännande spricka i taket att stirra på.

Tequila? Elaka hjärnan ska få smörj....

hunddagar

måndag och tisdag har (nästan) helt och hållet varit vigt åt hundarna.

Igår var det kanonväder, så jag pallrade mig ur sängen tidigt och knallade bort med mina tolvor samt Daniel, Salli, Laxi och Hope till agilityplanen vid Ekensberg. Min älskade ögonsten visade upp sina talanger på bommen (han var nog mer där än på marken: image58
image59

hundarna fick också rusa av sig ordentligt, så nu behöver vi inte gå ut mer den här veckan. Hope passade på att rymma men kom som tur var när Salli ropade. Värre var det när Laxi stack och vi fick leta i skogen en timme. Han kom som tur var tillbaka, blöt, blodig och smutsig och mycket mycket trött.

Även Phoenix tog en tur utanför planen (hoppade över staketet) men han ville ju bara ut till sin mamma. plutthunden....

efter den oplanerade skogspromenaden var jag och hundarna galet trötta. sista stegen hem var riktigt tunga och killarna sov gott sen. Jag var värd några timmar på soffan innan jag drog och storhandlade för första gången på flera veckor. eftersom jag inte haft pengar på ungefär hur länge som helst har jag avvecklat mitt cola-beroende, således kände jag mig helt sjukt duktig igår på kvantum. ingen cola, inga chips, inga ostbågar, ingen snabbmat. man undrar vad jag ska äta den här månaden? ;)

Idag hamnade vi (samma uppslutning) i Västerljung och hälsade på Katta med Kola och Diesel. Skitväder, men mysigt ändå. Jag åkte hem med Jack och en okänd svart/brun hund jag inte sett förut.. =)

Hundarna är trötta och jag är nöjd och har ett hyfsat nystädat hem. Jag ska dammsuga så snart Jack vaknat och flyttat sig från golvet. kan ju inte störa snutthunden när han sover ju.

dags att vakna

nu är det dags att skärpa till sig. jag vet det. Jag har fått kraftiga indikationer på att det faktiskt är dags att shejpa till sig. så nu tar vi nya tag (igen)

jag och snutte drog till Stockholm igår. Mediamarkt, siba, Bilradiolagret och Biltema. Roade oss med att lura runt på småvägarna hem, och hann även med ett (mycket välbehövligt) stopp på studsviksvägen. ;)

kom hem, fixade till oss och gled bort till Jerry på förfest. Tro det eller ej, men denna gången tog jag mig dessutom ut på krogen. Sprang på en del roligt folk, det var kul att vara ute i vimlet igen.

Var hemma rätt skapligt. tog en promenad med två glada hundar, myste lite i soffan framför TV'n och gick och la oss. Snuttefröet lämnade mig vid halv tio imorse, han skulle iväg och träna. Själv sovdreglade jag några timmar till i sängen och har tillbringat dagen på soffan framför Seinfeld.  En ganska bra bakisdag med andra ord.

Nu känns det bra igen.

(nån form av) öppet brev till oss båda två

Vi hade en diskussion tidigare idag. den avbröts av mitt arbete och det kanske var lika bra. Jag har varit där förut och jag vet att vad du än säger, vad jag än säger, så kommer det inte att hjälpa. Inget kommer att hjälpa.
Jag vet inte ens längre om det är värt det. det kommer göra så ont om jag fortsätter slåss, och det kommer göra så ont att bara ge upp. Jag slåss mot något jag inte ens kan se, jag vet inte ens om det är något jag behöver kämpa mot.

När varje steg bort gör ont
Och skär som krossat glas under mina fötter
När varje andetag bara är
en rosslande inandning för att överleva
en plågsam sekund till
När varje ord är en kamp
för att få stanna kvar

Jag ska låta dig gå
Jag ska ta mitt sot från dina lungor
Knyta loss repen från dina handleder
Jag ska låta dig fly
Jag ska inte längre bevittna din kamp för frihet,
rycka på axlarna och le
Jag ska låta dig välja själv

När varje natt är en strid mot en ny demon
som slår hårt mot mina revben
När varje morgon
är ett krig mot nattens sömn
och en plåga att finna orsak till
När varje tanke är en skräckslagen fågel
som flyger för att dö

Jag ska låta dig gå
Jag ska ta loss bindeln från dina ögon
Låta dig blinka ovant mot ljuset
Jag förnekat dig
Jag ska låta dig älska dem jag inte kan se skönhet i,
sluta ögonen så hårt jag kan
för att slippa se att du inte väljer mig
Jag ska låta dig gå


© Neisti

Jag har aldrig kunnat styra dig, det har varit lite av tjusningen med den här åkturen. Att försöka rå på det väsen som är du. Det otyglade väsen som kan smälta mig som ingen annan, men som får mig att tvivla och fundera. Det vackra som lyfter mig högt över alla andra sorgliga människor som är precis som jag fast inte så ruttna och samtidigt det hårda kalla som jag velat sudda i kanterna och göra mjukt igen.
Jag har aldrig kunnat styra dig och du har aldrig kunnat styra mig, fast jag smälter som vax i dina händer. Fast bara doften gör mig svag och vek.

Förlåt för min dumhet och feghet, jag är alltid så sen att förstå.

Fan...... fattar du inte att jag är så jävla kär i dig.... Jag vill ju bara att det här ska funka....


Mikke å Lassie!

Ser mörkt ut att jag ska kunna närvara på firandet av Lassies högtidsdag. det suger rätt hårt. Men som tur är, som den förstående syrra jag är så har jag garderat framtida supanden för oss alla tre. Skriv ut och skriv på, ha så kul.

image56

jag har även hittat en lite åtgärdslista i händelse av problem under supandets gång:

image57

Enjoy!


det är på riktigt nu!

idag slängde jag in pengarna på SOS konto. väntar på mail med kontrakt som ska skrivas ut och skickas. Sen är hundskrället min på riktigt.

För att fira vårat beslut tog jag med mig jyckarna till Oxelösund och lät dem springa i vår nyfunna "hage" som egeneltigen är en övergiven tennisbana. Nu har jag en rosa hund. ;)

image51
image52
image53
image54
image55


och jag MÅSTE verkligen skaffa en ordentlig kamera......

nu ska jag slöa en stund innan det är dags att åka till jobbet. Önskar jag kunde fått träffa snutte också idag men han har massor på sitt jobb och jobbar över som vanligt. nåja... det kommer fler tillfällen.

tröttast i stan

iadg vet jag egentligen inte vad jag ska skriva. hela min kropp, hela mitt väsen är så trött. försökte mig på att skriva inatt igen, det gick väl sådär. jag är inte speciellt bra längre. jag önskar bara att jag kunde lämna ångesten och alla tankar bakom mig. jag önskar bara att jag sluppit vara den jag är. sluppit vrida och vända på allt det som är jag. jag vet inte ens om jag vill vara med längre, förstår ni?

varför kan det aldrig vara enkelt? när ma tror att det ska vara enkelt så kommer ångesten och kryper sig närmre och alla ångestdjur och hjärnspöken vaknar och börjar håna mig. jag vet inte längre hur länge jag vill vara med. jag vet inte längre om jag orkar stå kvar. jag orkar inte vara stark längre. jag orkar inte låtsas som att det inte stör mig längre, för det gör det. nåt så fruktansvärt. och ändå har jag inget att sätta emot. jag kan inte konkurrera med någon som jag inte ens är en värdig motståndare till. jag hade förlorat på tre sekunder.

idag vet jag inte alls hur jag ska formulera mig, så här får ni en låttext:

I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape
I put on my best, but I'm still afraid
Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world
I'm only here for awhile - but patience is not my style
And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but I'm leaving home in three weeks
They throw me a bone just to pick me dry
I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection
I'm told what to do and I don't know why
I'm over existing in limbo,  I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go

det enda jag kan säga är sann lycka är när man hittar ett nytt band man inte hört förut och blir helt betagen av den musik de gör. det är kärlek.

....

Idag går mina tankar till en Liten och hennes Diva


hektisk dag...

igår blev det lite panikartat. Slutade jobba vid 13 och skulle vara i Linkeboda vid 14. Hem, slänga ut hundarna så de fick kissa lite innan vi drog iväg. Daniel kom förbi och hivade in Laxi i bilen med mina killar. Svängde förbi Jet och tankade lite innan vi plockade upp Salli och Hope på Brandholmen. Jag vill inte säga hur fort det gick på motorvägen, men vi var nog i Linköping strax efter två i alla fall.  Höll ut nån timme innan vi packade in oss i bilen igen och drog hemåt. Hundarna var något lugnare på vägen hem, till och med juniortolvan jag skaffat mig. (på vägen ned klättrade han mellan bakluckan och baksätet, gömde sig, ylade lite övergivet, klättrade upp på ryggstödet bak med alla fyra tassarna och klängde och var allmänt....valp. Hem sov han som en stock.

man undrar lite om man är riktigt riktig i huvudet när man frivilligt ställer sig i en hage och fryser i några timmar efter att ha åkt flertalet mil bara för att ens jyckar ska få rusa av sig lite? Är det höjden av engagemang eller är det bara så att vi helt enkelt är så pass slöa att det verkar vara vettigt? nåja.

I Nyköping igen fick jag ett maxmål av Salli som tag för besväret. När hon tar körkort ska vi åka på varenda hundträff i hela Sverige och jag ska vara bakfull varenda gång. haha!

Väl hemma efter att ha lämnat Laxi i Oxelösund så tog jag och hundarna en snabb runda, käkade kvällsmat och sen......slocknade jag som ett ljus vid 18.30-tiden. Fredrik ringde vid strax efter 19 och då sov jag kan jag säga. eller "provlåg sängen" som jag uttryckte det för honom. jag var hon som behövde sömn.

Idag behöver jag bara kramas och få ligga i hans famn en stund. Det vore heaven just nu...

suck

Grannarna hade fest igår. Jag fick inte sova alls nästan. Först låg jag och irriterade mig på att de spelade så högt att jag inte kunde somna. Sen började jag irritera mig över att de spelade så pass lågt att jag inte kunde urskilja vilken låt de spelade, och då började jag fundera över det. Jag tycker att om man ska spela musik på okristliga tider (i det här fallet runt 21) så ska man antingen spela så pass lågt att ingen hör, eller så pass högt att ingen behöver fundera över det. Till slut måste jag ändå somnat, för när jag vaknade var klockan 2 och det började väsnas i trappen. jag antar att de kommit en hem efter krogen då. Klappade om mina trötta hundar och lyckades sova några timmar till. Imorse blev det hundbus på hög nivå vid5-tiden och sen var jag tvungen att masa mig till jobbet. hatar jobbet.

I eftermiddag hem och attackhämta hundarna, plocka upp Salli, och sen dra mot Linkeboda och hundträff. Känner mig väl sådär laddad egentligen, men det beror nog mest på att jag jobbar nu och att jag åker på att köra dit och hem. Det ordnar sig nog. på nåt sätt så...

the elimination

Pellefanthunden har genomgått ett namnbyte. Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarles är inte direkt nåt som går att ropa över nejden, så därför har han nu ett nytt namn för att undvika smeknamn som Challe och Kalle och Charlie osv. Efter en lång funderardag, ivrigt sökande på diverse hemsidor och slutligen "the final test" på hunden himself har vi nu korat en vinnare.

image50

ledigt

igår var jag borta hos tjejerna i strandvillan och drack öl och kollade på gårdrocksvideos. allt var som vanligt med andra ord, och det är riktigt trevligt. det var hundra år sen jag var där ungefär, så det var skönt att vara tillbaka, även om jag visade mig från min sämsta sida och drog redan runt midnatt. jag har nog varit ute ur gemet för länge tror jag. fem öl fick jag i mig i alla fall, så det får väl ändå räknas som godkänt?

hann dessutom iväg och panta ettt gäng flaskor och investera i lite födoämnen igår. det förtar lite av det roliga med att handla när man måste räkna ihop så man har stålar innan man ställer sig i kassan, men jag har i alla fall käk så jag överlever till löning. yay för det. nu är det ju faktiskt inte alls länge kvar dessutom.

jag har tydligten lagat mat såg jag när jag vaknade. det ser ut som kladdkaka. micrad kladddkaka, för hela plattan i micron är full med choklad. jag ska nog inte få bo själv egentligen. nu kommer de komma på mig närsomhelst.

anyway så har det hittills varit en rätt bra dag. jag vaknade vid 10, var ute en sväng med hundarna (som för övrigt sovit tätt intill på varsin sida om mig inatt)  och nu sitter jag här. ska snart pallra mig ut i köket och styra till oredan från inatt plus laga lite käk (fiskpinnar och pulvermos bakisdagen till ära) och sen slå mig ned i soffan framför seinfeld.  har jag tur kanske jag kan lyckas få tag på snuttis också. han är fin han....

lol?

random människa på msn
hej, vill du komma på tuppeware?


spidde piraten säger:

det är inte riktigt min grej


random människa på msn
oki


random människa på msn
det behöver ju inte va det. det kanse finns nått du behöver till hemmet


spidde piraten säger:

kanske det fast....nä


random människa på msn
göra en sockerkaka på 4min


spidde piraten säger:

lol


random människa på msn
nä, det är sannt. tänk om du får oväntat besök eller nått vispa ihop allt i en skål å in i mikron å vips så har du en fin socker kaka på bara fyra min på full efekt i mickro


random människa på msn
tänka va disk å tid du spar


spidde piraten säger:

för det första så består mitt kylskåp av typ bacon och öl så det blir inget tidssparande ändå. för det andra så har jag diskmaskin. för det tredje så är jag inte intresserad


random människa på msn
oki


Lottis kom tillbaka!!! Allt är förlåtet!!!

Jag orkar inte med dessa så kallade bisittare längre.... det är värdelöst att ha nån på andraplatsen som inte vet nåt, inte kan stava och mest pratar högt och ljudligt (och onödigt länge) med alla som ringer. om hon ens behagar svara i tid. Jag ska inte behöva jobba satan och svara undan för att det ska stämma. det är inte rätt!! *stampar surt i marken*

fan, om de bara gäller att ha folk här som sitter och surfar *host* och kostar pengar kunde vi lika gärna behållit Lottis. Hon var i alla fall duktig på sitt jobb. Lite knepig, men vem fan är inte det på det här bygget? Nä, jag gillar Lottis. För mig hade hon gärna fått vara kvar. hundrå gånger hellre hon än de spåndrular som släpas hit med ojämna mellanrum. NU har jag fått det sagt också.

Imorse var för övrigt en ren jävla mardröm. Fy satan va förbannad jag var. Som vanligt på fredagar så finns ett glapp i antal bilar mellan 03 och 06 så vi fick köra STA för att få ihop det. naturligtvis fullbokade men försökte lösa direktarna så gott det gick. sen att vi har folk som är ute innan de är redo för det och därmed sinkar för alla oss andra gör ju inte saken bättre. det var länge sen jag var så arg. uppfriskande faktiskt. det är rätt skönt att jobba. jag är bäst på det jag gör. jag är riktigt riktigt bra. synd bara att jag inte trivs så bra som jag har gjort, men det finns det ju en ganska bra förklaring till. Flera faktiskt, om man tänker efter ordentligt. humma.

Killarna sover hos Daniel inatt. och jag sitter och suktar efter allt jag inte kan köpa... varför ska jag vara så jävla fattig just nu för? det är så sjukt mycket jag egentligen skulle vilja ha... fan....

och jag saknar min snufs... nåt oerhört... känns som om det var hundra år sedan det var vi.... han var visserligen förbi idag och sällskapade på promenaden som blev efter att jag slagit upp mina gröna vid 16-tiden, men det var ju bara en stund. jag vet att jag visste om läget redan innan, men nu är det verkligen hundra år sen... Fats jag ska inte säga nåt, jag jobbar ju ändå natt så vad spelar det för roll? och egentligen är det väl bra att vi fortfarande har varsitt liv, även om jag tydligen har gett upp mitt (det beror på vem man frågar...)

Äsch.... känns som det kvittar detta. jag ska ut och röka en stund så jag får rensa hjärnan lite mer och skriva lite mer på manuset till "Anders söker fru" hahahaha, Tessie, du är så körd!!

gästspelar

Idag är jag på jobbet. Jag ska jobba nätter i helgen. Jag längtar redan hem. Kan inte resten av mitt liv börja typ nu så jag slipper gå hit över huvud taget? Lyxtillvaro?? *locka på*

Känner mig galet ovan när jag sitter här och knappar och jag blev ju inte gladare av att få veta vem mitt sällskap för natten är heller. suck....

Jag blev väckt av ett ilsket ringande på dörren imorse. Nån som skulle titta på lägenhet. Inte min alltså. Undrar om han var och ringde på varenda dörr i huset eller hur han tänkt sig det hela? Underligt

Sen kom Madde och Tino förbi och lajade lite med mina killar. det var fest och full fart mest hela tiden skulle jag vilja påstå. På hundarna alltså. jag och Madde hade inte så mycket fart att komma med. men det var roligt att träffa henne och se att hon faktiskt lever. man blir ju orolig när folk är sjuka hela tiden.

Jag hade för övrigt finfrämmande i form av en snutte hos mig inatt. ÄNTLIGEN har jag fått sov apå en varm arm och kura ihop mig tätt intill en trygg kropp. Fick en hel del annat också, men det är ett annat kapitel. Måste bara nämna att en viss valp måste vänja sig vid aktiviteter nattetid som inte innefattar honom. hrm... nu har jag sagt det också.

"jag har inte gjort nåt"

igår var jag med om mitt livs första telefonkonferens. Efter ca 15 minuter av medhållande hummande (Ni vet sådär som man låter när en person pratar och en stor grupp av människor som inte känner varann ska låta som att de håller med fast ingen vill säga nåt egentligen, så alla bara säger ja och "mmmmm" emellanåt för att det inte ska bli tyst och pinsamt?) så började jag plocka i diskmaskinen. Det skramlade till lite och det uppmärksammades genast av mina telefonkonferenskamrater. Människan som ledde hela kalaset sa nåt i stil med att "det är viktigt att det är helt tyst omkring er, för alla ljud hörs extra bra under en sån här konferens" Ilsket medhållande hummande från alla. Det fattar väl vem som helst att man inte ställer till oväsen när folk vill lyssna? Jag sa inget utan hummade ilsket medhållande jag med.

dom leeeeeeker!

Jga kunde inte sova inatt så när Jack började pipa vid ytterdörren var det nästan med glädje jag drog på mig ytterkläder och tog med mig hundarna ut. Vid det lilla fältet nere vid garagen släppte jag dem för att lekträna lite inkallningar. Kom som ett skott varje gång, båda två. Mina fina killar!! Annars blev det mest lek och bus och de turades om att bjuda upp till lek, små brottningsmatcher och kapplöpningar. Emellanåt kom de förbi mig för att kolla läget och se om det fanns godis eller nåt kul att få. Det bästa är nästan att så fort jag visslade på dem, även om de var mitt uppe i en spännande kapplöpning på andra sidan fältet, så kom de rusande för att kolla av mig.
När jag stod där med två flåsande, ivrigt svansviftande hundar som bara väntade på att få klartecken för lek igen så var det så självklart. det är ju det här jag vill göra!  En tass på min arm. en nos i min jackficka, ivrigt studsande hundar som bara läääängtar efter att jag ska ge dem en uppgift. Fuck allt annat! det är det här livet jag vill ha!

Båda hundarna somnade sen som stockar och låg snarkande på varsin sida om mig. Jack kröp upp till mig så jag kunde somna med pannan mot hans bröst. det är det bästa som finns.

hummel och drummel

jag har fått en ny sambo. Han heter Charles och är himla charmig bortsett från att han snarkar högt, äter på allt, inte är helt rumsren och inhalerar sin mat. En stor lufsig drummel som tumlat rakt in i hjärtat på mig. Nu ligger han och snarkar på soffan. Han sover ganska mycket. Det har säkert att göra med att han är en sjumånaders drummelvalp.
image49

Han är urcharmig, jättemysig, gosig och kelig och framför allt så hjärtskärande söt (framför allt när han lägger hela huvudet på sned som en förvuxen jack russel) men fy fan va jobbig han är. Nu har jag fått igen för att min första hund är världens enklaste.

PS. jag har fortfarande inte bestämt mig för huruvida Ers Majestät ska gå under tilltalsnamnet Charles eller om jag ska skifta. jag har testat lite olika, men mest kallar jag honom för Drummel, så det lär väl sluta med det också...

snorunge, munsår och 01.53

Snutte är en snorunge. Inte åldersmässigt då, för som alla vet är han gammal som ett ägg. Däremot är han sådär sjuk som bara män blir. Ligger hemma på soffan, feberyrar, snorar och tycker allmänt synd om sig själv. Han är rätt tråkig när han är sjuk. Luktar illa gör han också. Fast jag tycker om honom ändå. Helt sinnesjukt mycket.

Idag har jag haft besök av lillräkan här hemma. klockan 7 imorse knackade det på dörren och min morrontrötta jycke fick i uppgift att öppna. In for fläckräkan med husse. Efter en kort hälsningsceremoni la vi oss alla tillrätta och sov några *host* timmar till. Hann med en promenad och massa avsnitt Seinfeld (jag med en snarkande räka på bröstet) innan hussen kom och hämtade och jag och Jack fick soffan för oss själva. Dock är det få förunnat med två sovande killar i soffan. Synd att båda snarkar som horhus, men det kan man leva med.

Jag har för övrigt fått munsår. Eller fått och fått, det har pågått ett tag. Jag har kletat med zovirax och en massa annat jox men det funkar inte. Uppenbarligen är det inte herpes, utan den andra skiten. det känns ju i alla fall tryggt att veta att man är smittofri så långt. Nu är det bara att fortsätta kladda med lactacyd och helosan. KOmmer förmodligen sluta med att jag skär av mig kroppen men det får det väl vara värt. De som har något mirakeltips är välkomna att lämna det, för jag blir snart knäpp på det här. Måttligt het känner man sig ju. Eller...

Imorgon kväll är det i alla fall dags. nästan en timme tidigare än jag trodde fortfarande sällskapslös, men det löser sig nog. Jag är ju en tuffinf, som vi alla vet.

Nu ska jag och min favvokille avnjuta några avsnitt Seinfeld till innan vi törnar in för natten

Om jag vore till salu...


...hur dyr skulle jag varit då?
NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?
[x] Grön - 700 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Blå - 1000 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[X] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-150 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x ] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x ] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[x ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN?
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 37-40 - 1000 kr
[ ] 34-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[X] Svart - 1000 kr
[] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ x] Vit - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[x ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


vill ni ha mig?? hosta då upp 21800 spänn. hör av er dig för kontonummer =)

RSS 2.0